BAŞKAN ÖNTÜRK: “YARINLAR SENİN HATAY” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 13:05

BAŞKAN ÖNTÜRK: “YARINLAR SENİN HATAY”

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk; “Asrın felaketinin yaralarını sarma gayreti ve kararlılığında Biz Varız” Dedi.

reklam
BAŞKAN ÖNTÜRK: “YARINLAR SENİN HATAY”
Son Güncelleme :

15 Kasım 2023 - 10:22

270 views

BAŞKAN ÖNTÜRK: “YARINLAR SENİN HATAY”
AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk; “Asrın felaketinin yaralarını sarma gayreti ve kararlılığında Biz Varız” Dedi.

Asrın felaketi diye adlandırılan 6 Şubat Depremlerinin ardından Hatay’da devlet yatırımları sürüyor. Deprem, Sosyal Konutlarından Köy Evlerine, Hastanelerden Yollara, Prefabrik Çarşılardan Konteyner Kentlere kadar yaraların sarılması noktasında çalışmalar devam ediyor.

AK Parti Hatay İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı; yaptığı video kliple “Yarınlar Senin Hatay” vurgusu yaptı.
HATAY’A İNANIYORUZ, BİZ VARIZ!
Dün sosyal medyada gündem olan video klipte AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk: “2024’te teşkilatlarımızın azmi ve çalışkanlığıyla Yarınlar Senin Hatay diyerek partimizin hizmet vizyonunu Cumhur İttifakı paydaşları olarak; Milletvekillerimiz, Kanaat Önderlerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Temsilcileri ve tüm etnik, ideolojik yapılarla yepyeni bir dönemin kapılarını açacak ortak akılla hareket ederek şehrimizi yeniden inşa ve ihya edeceğiz.

Şehrimizi yeniden aydınlık günlere kavuşturacağız. Hatay’ımızın en kısa sürede yeniden ayağa kalkacağının sarsılmaz inancı ile BİZ VARIZ! Çok yoğun bir çalışmanın içindeyiz, Hatay’a inanıyoruz.” Dedi.


YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARIYORUZ
Umut Dolu Yarınlar Senin Hatay diyen Başkan Öntürk: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıkılan bu kutlu yolda, dün olduğu gibi bugün de yarın da ülkemizin kalkınması, şehrimizin yeniden ayağa kalkması için, hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ortak akıl ve kararlılıkla, şehrimizi inşa ederek; Biz, nesillere daha güvenli, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir şehir bırakma taahhüdümüzü sunuyoruz. Hep birlikte, geleceğin şehrini inşa etmek için güçlerimizi birleştireceğiz.” Diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.