BAŞKAN MEHMET KALKAN YAYLADAĞI’NI BAŞTAN SONA YENİLİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:37

BAŞKAN MEHMET KALKAN YAYLADAĞI’NI BAŞTAN SONA YENİLİYOR

reklam
BAŞKAN MEHMET KALKAN YAYLADAĞI’NI BAŞTAN SONA YENİLİYOR
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2017 - 16:42

206 views

     BAŞKAN MEHMET KALKAN YAYLADAĞI’NI BAŞTAN SONA YENİLİYOR

Yayladağı Belediyesi asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yayladağı Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam edildiği bildirilirken, çalışmaların önemine değinen Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan ekiplerimiz ilçe merkezinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Kalkan Yayladağı Belediyesi olarak ilçemiz sınırları içerisinde ihtiyacı olan her yere anında hizmet götürmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Kalkan asfaltlama hizmetinin son derece önemli olduğu belirtilen açıklamalarda, yolların kaliteli olmasının Yayladağı kalitesinin ortaya konması açısından çok önemli olduğu vurgulandı. Başkan Kalkan, ilçemizin kalitesini arttırmaya devam ediyoruz, Yayladağı’na yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz. İlçe girişinde bulunan Avcılar Mesire alanıyla Yayladağı devlet hastanesi arasında bulunan Atatürk Caddesi üzerindeki 5 km alanı sıcak asfalt döktürüp kaldırımlarını baştan sona yenileyerek ilçemizin görünümünü mükemmel hale getirdik.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, ilçemizde sadece asfalt çalışması değil kilit taşı çalışmalarına da başladıklarını kaydetti. İlçemizde büyük değişimlere ve büyük yeniliklere imza attıklarını kaydetti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.