BAŞKAN KİMYECİ 15 TEMMUZ ŞEHİT AİLELERİNİ VE ŞEHİT MEZARLARINI ZİYARET ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 06:31

BAŞKAN KİMYECİ 15 TEMMUZ ŞEHİT AİLELERİNİ VE ŞEHİT MEZARLARINI ZİYARET ETTİ

reklam
BAŞKAN KİMYECİ 15 TEMMUZ ŞEHİT   AİLELERİNİ VE ŞEHİT MEZARLARINI ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2017 - 13:03

378 views

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri olan Polis Özel Harekat Gülşah Güler ve Polis Özel Harekat Hurşit Uzel’in ailelerini ziyaret etti.

15 Temmuz 2016 günü terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminde şehit olan Özel Harekat Polisleri Hurşit Uzel ve Gülşah Güler’in ailelerine bir kez daha başsağlığı ve sabır dileyen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kahramanlık destanı yazan demokrasi şehitlerini rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını belirtti.

Başkan Kimyeci ziyaretin ardından Kırıkhan ilçesindeki şehitlikte demokrasi şehitlerinin mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı, dua etti, Hain Fetö terör örgütünü kınadıklarını belirtti.

Şehit aileleri ve şehitlik ziyaretlerine Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve şehit ailelerinin yakınları katıldı. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.