BAŞKAN KİMYECİ: 15 TEMMUZ AZİZ MİLLETİMİZİN DESTAN YAZDIĞI GÜNDÜR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 03:52

BAŞKAN KİMYECİ: 15 TEMMUZ AZİZ MİLLETİMİZİN DESTAN YAZDIĞI GÜNDÜR

reklam
BAŞKAN KİMYECİ: 15 TEMMUZ AZİZ MİLLETİMİZİN DESTAN YAZDIĞI GÜNDÜR
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2017 - 16:40

317 views

        ‘15 TEMMUZ DESTANI’ UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ

     Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 15 Temmuz hain FETÖ darbe kalkışmasının yıldönümü, Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle mesaj yayınladı.

    Başkan Kimyeci mesajında, “ 15 Temmuz hain darbe girişimi, tarihimizde devletimize, milletimize yapılmış, hedefleri ve uygulayıcıları itibariyle en sinsi, en pervasız ve en büyük ihanettir. Bu hain darbe girişimi, başta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve 80 milyon aziz milletimizin omurgalı, dik ve kararlı duruşuyla akamete uğratılmıştır. 15 Temmuz’da kahramanlık destanı yazan, vatan ve bayrak sevgisi ile tüm dünyaya örnek bir duruş sergileyen bu aziz millet, tarihinden ve ecdadından aldığı güçle bir kez daha göstermiştir ki, Türk Milleti asil bir millettir. “15 Temmuz Aziz Milletimizin Destan Yazdığı Gündür, Unutmadık, Unutturmayacağız.” dedi.

Başkan Kimyeci mesajına devamla;

Bundan bir yıl önce ülkemiz hain FETÖ mensuplarının giriştiği bir darbe girişimi yaşadı. Demokrasimize yönelik Cumhuriyet tarihinin en büyük hain saldırısı ile karşı karşıya kaldık.

Hain FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da kalkıştığı milli iradeyi gasp girişimi, milletimizin tarihe geçen direnişi ve yazdığı demokrasi destanı ile önlendi. Bu hain girişimi, milletçe tek vücut olup göğsümüzü tanka, tüfeğe siper ederek akamete uğrattık. Milletimiz, darbe girişimi karşısında kararlı duruşuyla bir demokrasi destanı yazdı. Şer odaklarının, ülkemizin başarısını çekemeyen dış odakların oyununu bozduk.

Ülke olarak büyük bir badire atlattık. Ancak her şerde bir hayır da vardır. FETÖ darbe girişimi sonrasında ülkemizde “milli birlik” ruhu daha da güçlendi. Bu olaydan Türk demokrasisi daha da güçlenerek çıktı. Milletçe tek vücut olup püskürttüğümüz demokrasiye yönelik bu saldırının ardından başlayan, devlete nüfuz etmiş örgüt unsurlarını kararlılıkla temizleme süreci ise hala devam ediyor.

Hain darbe girişiminin yıldönümünde “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri ile demokrasinin ekmek gibi, su gibi hayati olduğunu daha güçlü biçimde idrak ediyor; aynı zamanda milletçe demokrasiye sahip çıkma konusunda dosta ve düşmana güçlü bir mesaj veriyoruz.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü kahramanca savunurken, şehitlik mertebesine erişen, tüm şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum. Şehit ailelerimize ve aziz milletimize sabır diliyorum. Kahraman gazilerimize Rabbimden acil şifalar temenni ediyorum.

15 Temmuz Aziz Milletimizin Destan Yazdığı Gündür, Unutmadık, Unutturmayacağız, dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.