Başkan Hacıoğlu vatandaşları kitap fuarına davet etti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 15:15

Başkan Hacıoğlu vatandaşları kitap fuarına davet etti

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, tüm vatandaşları ilçede gerçekleştirilecek olan Geleneksel Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri’ne tüm vatandaşları davet etti.

reklam
Başkan Hacıoğlu vatandaşları kitap fuarına davet etti
Son Güncelleme :

22 Kasım 2022 - 13:16

146 views

Başkan Hacıoğlu vatandaşları kitap fuarına davet etti

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, tüm vatandaşları ilçede gerçekleştirilecek olan Geleneksel Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri’ne tüm vatandaşları davet etti.

İlçe sosyal tesislerinde basın ile bir araya gelen Hacıoğlu, ilçede gerçekleşen hizmetleri de basın mensuplarına tanıttı.

Düzenlenen toplantıya Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Kurt ve Mehmet Çüter ile AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak Reyhanlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Türker , Reyhanlı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Biçen de hazır bulundu.

Başkan Hacıoğlu yaptığı açıklamada; “Öncelikle bugün burada sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılan kapısı, ensar şehrimizin evladı ünlü düşünür Cemil Meriç’lerin büyüdüğü, Aççana ile köklü tarihine ışık tutan bereketli topraklarımıza hoş geldiniz.

Bir araya gelmemize vesile olan 2. Geleneksel Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri’nde 50 yazar 70 stant 100 yayınevini ilçemizde ağırlayacağız. 25 Kasım-11 Aralık tarihleri arasında söyleşiler ve imza günü etkinlikleri ile çocuklarımızı, gençlerimizi 7’den 70’e herkesi bir araya getireceğiz.

Açılışını Cemil Meriç Kültür Evin’de saat 14:00’da yapacağımız Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günlerinde siz basın mensuplarımızı da aramızda görmek bizlere güç katacaktır. Hazır bir araya gelmişken yaptığımız bazı hizmetleri de sizlerle paylaşmak isteriz. Katılımlarınızdan dolayı tüm basın mensuplarımızı saygı, sevgi ile selamlıyorum. sağolun.

Yakın zamandaki hizmetlerimiz Yenişehir Millet Bahçesini tamamladık. Millet Bahçemiz yaklaşık 100 bin M² alan içerisine kuruludur. İçerisinde 32 bin M² doğal göl alanına sahiptir.

HEMŞEHRİLERİMİZİN YAŞAM STANDARTLARINI YÜKSELTİYORUZ

Restoran kafe ve otel bölümlerinden oluşan sosyal tesisimiz, 2000 m bisiklet yolu, dış çekim platosu, şelale, 750 araçlık otoparkı, çocuk oyun alanları, kale taşı duvarları, çim ve piknik alanları, yüzlerce ağaçla takviye ettiğimiz doğal alanlarıyla vatandaşlarımızın kullanımında. Ayrıca kent ormanımız da tamamlanmış ve hazır hale getirilmiştir. 2500 ağaç, piknik alanları ile halkımızın hizmetine sunduk. Hatay’ın en büyük projelerinden, ilçemizin büyük yatırımlardan güneş enerjileri sistemi ges çalışmaları tamamlanmıştır. Uzun süren çalışmalar neticesinde 4 megavat(mw) gücünde güneş enerjisi santrali üretime başlamıştır.

Elektrik üreten güneş enerji sistemleri ile hem tasarruf sağladık hem de belediyemize kaynak oluşturduk. Bugünün gençleri ülkemizin geleceği için eğitimi desteklemek önceliğimiz! Geleneksel olarak Yaptığımız Cemil Meriç Kitap Fuarı ve Hatay’da ilk olan derslere hem de sınavlara destek dijital eğitim platformumuz Reyhanlılı gençlerimizin hizmetinde. Yüzme bilmeyen kalmasın” projesi kapsamında çocuklarımız yüzerek keyifli vakit geçirirken sosyal aktivite alanlarımızla hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltiyoruz.

Reyhanlı Belediyesi Sosyal Tesisinde hamam, sauna ve fitnees’ta yer alıyor. Gençlerimizin spor aktivitelerini gerçekleştireceği halı sahaları kırsal mahallelerimize kazandırdık. Spor, sanat ve kültürel aktiviteleri her zaman önemsedik. Birçok ilçemize değer katan projelere paydaşlık ettik. Reyhanlı’mıza değer katacak her projeyi destekliyoruz. Bu anlayış içerisinde daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Hacıoğlu, ilçeye yeni bir soluk getirecek olan Yenişehir Millet Bahçesi’nde devam eden çalışmalarla ilgili de basın mensuplarına poz verdi. Reyhanlılı vatandaşlara yeni yaşam alanları oluşturmak için çabaladıklarını kaydeden Hacıoğlu, bu çalışmaları dolayısıyla basın mensuplarından tam not aldı.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.