BAŞKAN GÜVEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 19:40

BAŞKAN GÜVEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

reklam
BAŞKAN GÜVEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2019 - 12:20

168 views

BAŞKAN GÜVEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karaağaç Sahil Yürüyüş Yolu’nu ve Karaağaç Plajı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Birim Müdürleri ile birlikte Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu’nun ikinci etabı olan Karaağaç Sahil Yürüyüş Yolu’nu ve Karaağaç Plajı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Karaağaç Plajı’nın çevre düzenlemesi ve hazırlanması için gereken çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Güven, “Arkadaşlarımızla birlikte, halkımıza en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarımız devam ediyor. Yazın gelmesi ile birlikte hem denize girmek, hem de ailesiyle güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımızın, gerek plajımızda, gerekse denizde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına gereken tüm önlemleri almaya çalışıyoruz. Halkımızın can güvenliği, sağlığı ve bu konudaki memnuniyeti bizim için çok önemlidir,” dedi.  (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.