Başkan Eryılmaz: Halkımızla Dayanışma İçerisinde Bütün Sorunları Çözeceğiz « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:43

Başkan Eryılmaz: Halkımızla Dayanışma İçerisinde Bütün Sorunları Çözeceğiz

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

reklam
Başkan Eryılmaz: Halkımızla Dayanışma İçerisinde Bütün Sorunları Çözeceğiz
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2021 - 8:46

140 views

Başkan Eryılmaz: Halkımızla Dayanışma İçerisinde Bütün Sorunları Çözeceğiz

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Koyunoğlu Mahallesi’nde gerçekleşen ve hem mahallenin hem de ilçenin genel sorunlarını konuşmak ve çözüm üretmek amacıyla düzenlenen Koyunoğlu Halk Toplantısı’nda mahalle halkıyla bir araya geldi. Koyunoğlu Mahallesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleşen toplantıda hem sorunlar konuşuldu hem de talepler alındı. Toplantı konuşmaların ardından soru cevap şeklinde devam etti.

reklam

İlçedeki sorunların ve çözüm için yapılacaklar ile ilgili istişarelerin olduğu ve soru cevap şeklinde süren Halk toplantısında konuşan Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz: Daha önce yapılan yollar, altyapı çalışmaları olmadan mazgal, su tahliye kanalları olmadan yapılmış yollardı. Ve maalesef bu yolların tamamı altyapı çalışmalarından dolayı eşildi. Önceki yönetimlerden farklı olarak altyapısı tamamlanan yolları genişletiyoruz, yolun hakkını alarak üstyapı çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Böylece daha kalıcı ve uzun ömürlü çalışmalar gerçekleştirmiş oluyoruz. Bozuk olan yollarımızı parkeleme konusunda büyük bir mesafe kat ettik. Şu an sorunlu olan yollarımızı da en kısa sürede yapacağız. Ekiplerimiz hafta sonu dahil olmak üzere sürekli çalışıyorlar. İlçemize yol kadar turizm potansiyelini ortaya çıkaracak ve insanların hoşça vakit geçirebileceği alanlarda kazandırıyoruz. Bir yandan altyapı çalışmaları ve yol çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da Denizde “Atatürk Sahil Parkı Projesi’ni hayata geçiriyoruz. Ayrıca mahallelerimize parklar kazandırıyoruz. Biz kendi uhdemizde olmayan ve çözülmesi gereken sorunlarla ilgili gerekli yerlere girişimlerimizi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizim tasarrufumuzda olan yerlerle ilgili de sorunların çözümü noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İfadelerini kullandı.

Başkan Eryılmaz toplantı sonrasında sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada:” Koyunoğlu Mahallemizde Mahalle Meclisi üyeleri ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek; yaptığımız ve yapacağımız projeleri konuştuk, halkımızın sorunlarını dinledik. Mahallemizin geçmişten günümüze taşınan sorunları var. Kanalizasyon konusunda büyük bir talebi var halkımızın. Biz bu talebi ilgili makamlara bildireceğiz. Bizim uhdemizde ve sorumluluk alanımızda bulunan taleplerin hepsinin notunu aldık. Zamanla mahallemizin ihtiyaç duyduğu tüm eksikleri gidereceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı mahalle halkımıza teşekkür ediyorum” İfadelerine yer verdi.

reklam

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.