Başkan Culha Gazi Ve Şehit Aileleri İle İftarda Buluştu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:04

Başkan Culha Gazi Ve Şehit Aileleri İle İftarda Buluştu

reklam
Başkan Culha Gazi Ve Şehit Aileleri İle İftarda Buluştu
Son Güncelleme :

21 Haziran 2016 - 11:15

188 views

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda buluştu.
Konuklarıyla iftarını açan Başkan Nazım Culha, daha sonra masaları tek tek dolaşarak şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle ilgilendi.
Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Culha, “Ülke olarak birlik ve beraberliğimizin gerçekten çok ağır bir ateşle sınanmaya çalışıldığı şu dönemde çok erken yaşlarda yitirdiğimiz fidanlarımıza ne kadar çok şey borçlu olduğumuzun bilincindeyiz. Gençlerimizden her ne kadar ’geleceğimiz, umutlarımız’ diye bahsediyor olsak da, onlar gerektiğinde canları pahasına bile olsa bizlerin yüzyıllardır olduğu gibi bu coğrafyada kardeşçe, barış ve huzur içerisinde yaşama irademizin teminatıdır. İşte böyle kendinden emin, umut dolu ve birbirine manevi duygular ile bağlı bir gençliğimiz varken, kirli, bir o kadarda kanlı hesaplarıyla bizlere bu acıları yaşatanlara net bir şekilde sesleniyoruz; Asla ama asla emelinize ulaşamayacak, bu coğrafyada yüzyıllardır süren huzuru ve kardeşliği bozamayacaksınız” şeklinde konuştu.
Başkan Nazım Culha ve eşi Selda Culha’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftara Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, İlçe Jandarma Komutanı Nadir Bilbay, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Arsuz Temsilcisi Hayri Hançer, İlçe Müftüsü Mustafa Dönmez, İlçe Sağlık Müdür Vekili Zekeriya Bulut, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Andı, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-146’);
});

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-205’);
});

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.