Başkan Çinçin Ankara’da temaslarda bulundu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 11:48

Başkan Çinçin Ankara’da temaslarda bulundu

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, çiftçilerin sorunları ile ilgili konuların çözümü için Ankara’da temaslarda bulundu.

reklam
Başkan Çinçin Ankara’da temaslarda bulundu
Son Güncelleme :

08 Nisan 2021 - 21:47

213 views

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, çiftçilerin sorunları ile ilgili konuların çözümü için Ankara’da temaslarda bulundu.

Oldukça yoğun geçen gündemde Başkan Çinçin’e ziyaretlerde Hatay AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birlik Başkanı Lütfi Danahaliloğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız eşlik etti. Başkan Çinçin Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı olan Hataylı hemşerimiz Alpaslan Bayraktar’ı ziyaret etti.


ÇİNÇİN: HATAYLI ÇİFTÇİLERİMİZİN SORUNLARINI İLETİP ÇÖZÜM ARADIK
Başkan Çinçin, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve Üyelerimizin sorunlarını bire bir aktarmak üzere Ankara’dayız. Ziyaretlerimiz kapsamında ilk olarak Hatay AK Parti Milletvekili Sayın Hüseyin Yayman, Hatay Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birlik Başkanı Lütfi Danahaliloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız ile birlikte T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’yi makamında ziyaret ettik.

Ziyarette Sayın Bakanımızdan Hataylı Soğan ve Patates üretimi yapan Çiftçilerimizin yaşamış olduğu sorunlar ve çözüm önerilerimizi, Yayladağı çilek üreticilerimize fide desteği talebi ile Tarım Laboratuvarı ve İhracatçılarımızın ürünlerinin analizlerinin yapılması için gerekli olan Laboratuvar cihazları talebinde bulunduk. Sayın Bakanımız konunun yakından takipçisi olacağını bizlere iletti. Sayın Bakanımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

reklam

Bu ziyaretler kapsamında ikinci durağımız T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı aynı zamanda hemşerimiz Alpaslan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek Hatay’ın Enerji ve Doğalgaz yatırımları ile ilgili taleplerimizi iletme fırsatı bulduk. Bizleri Ankara ziyaretimizde bir an olsun yalnız bırakmayan, üyelerimizin ve ilimizin sorunlarını Bakanlıklara aktarma fırsatını bizlere sağlayan Sayın Hüseyin Yayman’a şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.