Başkan Aşık’tan üreticiye destek ziyareti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 14:06

Başkan Aşık’tan üreticiye destek ziyareti

Demokrasi ve Atılım Partisi Hassa İlçe Başkanı Zekeriya Aşık, ilçede çilek ve asma yaprağı üreticisi çiftçileri arazilerinde ziyarette bulundu.

reklam
Başkan Aşık’tan üreticiye destek ziyareti
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2022 - 22:47

397 views

Başkan Aşık’tan üreticiye destek ziyareti

Demokrasi ve Atılım Partisi Hassa İlçe Başkanı Zekeriya Aşık, ilçede çilek ve asma yaprağı üreticisi çiftçileri arazilerinde ziyarette bulundu.

Çiftçinin, üreticinin ve işletmecinin daima yanında olduğunu kaydeden Aşık, üreticilere bol kazançlar diledi. Hassa’nın kendine has ikliminde yetişen çilekleri elleriyle toplayarak üreticiye destek olan Başkan Aşık’a ilçe gençlik ve kadın kolları üyeleri de eşlik etti.

Her damağa hitap eden lezetli çileklerin ulusal ve uluslararası pazarlarda rahatlıkla yer bulabileceğini belirten Başkan Aşık, çileklerin aromasının son derece yerinde olduğunu belirterek, herkesi Hassa’nın meşhur çiileğini yerinde görmeye ve tatmaya beklediğini belirtti. Ramazan ayının sona ermesi ile satışların daha da artacağına inandığını kaydeden Aşık, çiftçilere DEVA Partisi’nin proje ve çiftçilere yönelik vaatlerinden bahsetti.


DEVA PARTİSİ ÜRETİCİNİN YANINDADIR
Başkan Aşık, çiftçilere yönelik ziyaret ve temaslarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Verimli toprakları Ürün çeşitliliği açısında zengin olan Hassa’mızda aroması, lezzeti ,tadı ve görüntüsüyle büyük beğeni toplayan çilek üretimi yapan Çilek üreticilerimiz Kenan GÜN,ibrahim kundak, Sinan Yorulmaz, Mustafa Toprak, Tuğrul Beylerin hasadına Deva Partisi İLÇE BAŞKANLIĞI Gençlik ve Kadın kolları teşkilatı olarak katılım sağladık.

Organik doğal gübre ile beslenen damağa uygun lezzette ve bu kalitede çilek üreten İhracat pazarlarında yerini alan çiftçilerimizi de tebrik ettik bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunduk Rabbim emeklerinizi zayi boşa çıkarmasın kazancınız bereketli olsun.


KAZANCINI BOL OLSUN
Ürün çeşitliliği açısında zengin olan Hassa’mızda aroması, lezzeti ,tadı ve görüntüsüyle büyük beğeni toplayan çilek üretimi yapan Çilek üreticilerini ,yemekler de Sarma yapımın da kullanılan ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan taze Bağ yaprağı üreticilerini , çifçilerimize DEVA HASSA İLÇE BAŞKANLIĞI Gençlik ve Kadın kolları teşkilatı olarak katılım sağladık.

Organik doğal gübre ile beslenen damağa uygun lezzette ve bu kalitede çilek üreten İhracat pazarlarında yerini alan çiftçilerimizi de tebrik ettik bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunduk. Rabbim emeklerinizi zayi boşa çıkarmasın kazancınız bereketli olsun” ifadelerine yer verdi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN