
BAŞKAN AMAÇ’TAN DİŞ HEKİMLERİ ODASI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Mansuroğlu ve Yönetimine Tebrik: “Ortak Çalışmaya Hazırız”
Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç, Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanlığı görevine seçilen Dt. Burhan Mansuroğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, mesleki dayanışma ve yerel iş birliği vurgusu öne çıktı.
GENİŞ KATILIMLI ZİYARET
Başkan Bahadır Amaç, ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada, Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanlığına seçilen Dt. Burhan Mansuroğlu ile birlikte yönetim kuruluna seçilen isimleri tebrik ettiklerini belirtti. Amaç, “Kıymetli kardeşim Dt. İlke Can Tabak’ı, belediye meclis üyelerimiz Dt. Hakan Türker, Musa İlhan ve Tuğrul Ocak ile Hatay Diş Hekimleri Odası Dörtyol, Erzin ve Payas Temsilcisi Dt. Soner Amaç ile birlikte ziyaret ederek, başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” ifadelerini kullandı.
MANSUROĞLU: “MESLEKİ DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRECEĞİZ”
Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Burhan Mansuroğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimlerle kurulacak güçlü iş birliklerinin önemine dikkat çekti. Mansuroğlu açıklamasında, “Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Bahadır Amaç’a ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. Yeni dönemde, hem meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek hem de toplum ağız ve diş sağlığını geliştirmeye yönelik projelerde yerel yönetimlerimizle iş birliği içinde çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.
İŞ BİRLİĞİ MESAJI VERİLDİ
Gerçekleşen ziyarette, Hatay genelinde ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik yapılabilecek ortak çalışmalar da ele alındı. Taraflar, kurumlar arası dayanışmanın artırılması konusunda karşılıklı iyi niyet mesajları verdi.
Ziyaret, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.
Haber: Levent AŞKAR
