Başkan Adayı Miçooğulları, Şöför Esnafını Ziyaret Etti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 23:49

Başkan Adayı Miçooğulları, Şöför Esnafını Ziyaret Etti

reklam
Başkan Adayı Miçooğulları, Şöför Esnafını Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

09 Mart 2019 - 19:07

154 views

Başkan Adayı Miçooğulları, Şöför Esnafını Ziyaret Etti
İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçede adım atmadık mahalle, sıkmadık el bırakmayan Miçooğulları, meslek örgütlerinin yanı sıra sahada mesleklerini icra eden esnaflarla da görüşerek esnafın sorunlarını dinliyor ve çözüm önerileri sunuyor. Başkan adayı Miçooğulları seçim gezileri kapsamında Samandağ-Antakya arasında çalışan şöför esnafını ziyaret etti. Miçooğulları’na seçim gezilerinde çok sayıda partili de eşlik etti. Şoförlerle tek tek selamlaşan ve sohbet eden Miçooğulları, Başkan seçilmesi durumunda, ilçede şoför esnafının çalışma koşullarının iyileştirilmesi için çalışacağını vurguladı.

 

Emekçilerin her zaman yanında olduğunu ifade eden Miçooğulları, “İnsan emeği herşeyin üstündedir. Biz emekçinin, çalışanın daima yanındayız. Samandağ’ın ve şoför esnafının sorunlarını biliyoruz. Bugün de sizlere sesiniz olduğumu bir kez daha belirtmek için buraya geldim. 1 Nisan sabahında inşallah Samandağ Seyran olacak, herşey daha güzel olacak” şeklinde konuştu. Şoför esnafının sorunlarını not alan Miçooğulları, sorunların çözümü için konunun takipçisi olacağını belirtti. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. (Haber: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.