BAHÇEŞEHİR KOLEJİ VELİLERİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İÇİN KAHVALTIDA BULUŞTULAR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:45

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ VELİLERİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İÇİN KAHVALTIDA BULUŞTULAR

reklam
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ VELİLERİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İÇİN KAHVALTIDA BULUŞTULAR
Son Güncelleme :

15 Ocak 2018 - 5:09

165 views

      BAHÇEŞEHİR KOLEJİ VELİLERİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İÇİN KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Antakya Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği, geçtiğimiz Pazar günü Anemon Otel’de brunch etkinliği düzenledi.

Anemon Otel’de gerçekleşen etkinlikte elde edilen gelirin sosyal sorumluluk projelerinde kullanılacağı belirtildi. Bu anlamlı organizasyona Bahçeşehir Koleji velilerinin yoğun katılımı oldu.

Yaklaşık 450 kişinin katıldığı brunch etkinliğinde bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Üyesi Okul Müdürü Sefer Kaplan :’’Tüm velilerimiz hoş geldiniz ayaklarınıza sağlık. Bir Pazar gününüzü bir aile içinde ve okulun dışında, farklı bir mekanda birlikte geçirmek için teveccüh edip geldiniz. Çocuklarımızı kendi çevremizde ve farklı salonlarda oyun oynarlarken ve arkadaşlarıyla sohbet ederken görmek bizim için çok keyifli. Ben bu günü organize eden Okul Aile Birliği’ne, sponsor olan, katkı sağlayan ve katılım gösteren tüm velilere teşekkür ederim.

175 öğrenci ile başladığımız Uğur Okulları organizasyonumuz bu sene 1100 öğrenci ve kısmetse gelecek sene, Fen lisesi, Anadolu lisesi açılışlarımız ile 1500 öğrenciye ulaşan profile sahip olacağız. Bütün bu destekleriniz ve bizi biraz daha güçlendirmek için kattığınız her şey için sonsuz müteşşiriz’’ dedi.

Okul Aile Birliği adına bir konuşma yapan Başkan Dr. Atilla Yılmaz: ‘’2 ay gibi kısa bir süre önce seçim sonucu bu göreve geldik. Her ne kadar okul aile birliği başkanı olarak adım geçse de, seçimin yapıldığı günden beri hepimizin üye olduğu okul aile birliği felsefesiyle yola çıktık. Okul aile birliği gönüllü bir dernek, bizde tüm gönüllüleri aramızda göreve çağırdık. Bu tarz sosyal içerikli etkinliklerin devam edeceğini bildirerek, katılım gösteren tüm velilere ve desteklerini esirgemeyen sponsorlara teşekkür ederiz’’ dedi.

(Haber /Fotoğraf/Kamera: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.