AY IŞIĞI (ŞUMRACIK) KÖYÜ FESTİVALİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:58

AY IŞIĞI (ŞUMRACIK) KÖYÜ FESTİVALİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

reklam
AY IŞIĞI (ŞUMRACIK) KÖYÜ FESTİVALİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2017 - 9:45

362 views

                AY IŞIĞI (ŞUMRACIK) KÖYÜ FESTİVALİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Bu yıl beşincisini düzenleyecek olan Ay ışığı köyü, yayla ve yöresel ürünler festivali 20 Ağustos Pazar günü saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesi ile başlıyor. Ay ışığı Muhtarı Durmuş Aslan, Hatay gazeteciler cemiyetinde düzenlenen tanıtım toplantısında, basın mensuplarına yöresel yemeklerden biberli, zahterli katıklı tandır ekmeği ve incir ikramında bulunuldu. Muhtar Aslan, gerçekleştirilecek olan festivalin köyümüzü ve dolaylı olarakta çevre köylerin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirti.

Festivalin bir diğer amacımda, köy dışında bulunan hemşerilerimizin, festivalimize katılıp yakın eş ve dostlarla hasret gidermeleri sağlanmış olacak. Köyde, geleneksel yemek ve yetiştirilen ürünlerinde tanıtımı yapılıp konuklara ikram edilecek. Ayrıca festival etkinliklerinin içinde, Köy çocuklarının oynadıkları çeşitli oyunların gösterisinin de yer aldığı festivalde, çocuklara yönelik çeşitli geleneksel çocuk yarışmaları yer alıyor. Festival Pazar günü saat 16.00’ya kadar sürecek. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.