ATSO’da Tülin Erduran ile Diksiyon Eğitiminde 15. Yıl başladı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 17:04

ATSO’da Tülin Erduran ile Diksiyon Eğitiminde 15. Yıl başladı

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Antakya Rotary Kulübü tarafından düzenlenen Diksiyon Eğitimi Seminerlerinde yeni dönem törenle başladı.

reklam
ATSO’da Tülin Erduran ile Diksiyon Eğitiminde 15. Yıl başladı
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2022 - 15:23

472 views

ATSO’da Tülin Erduran ile Diksiyon Eğitiminde 15. Yıl başladı

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Antakya Rotary Kulübü tarafından düzenlenen Diksiyon Eğitimi Seminerlerinde yeni dönem törenle başladı.

Bu yıl seminerleri 50 katılımcı izleyecek. Covid salgını nedeniyle ara verilen seminerlerin ev sahipliğini bu yıl ATSO yapacak.

MÜFTÜOĞLU’NDAN ERDURAN’A TEŞEKKÜR

Antakya Rotary Kulübü Dönem Başkanı Fatin Müftüoğlu törenin açılış konuşmasına ATSO Başkan ve Yönetim Kuruluna Meclis Salonunun tahsisinden dolayı teşekkür ederek başladı ve ardından Kulüp üyesi ve Seminer Koordinatörü E. Öğr. Görevlisi Tülin Erduran’a bir Rotaryen olarak mesleğini hizmet amacıyla kullandığı için teşekkür etti. Konuşmasının devamında ’Antakya Rotary Kulübü Başkanı olarak güzel bir dönemin sonuna yaklaştığımız bu günlerde bu anlamlı projeyi gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu ve gururluyum. Rotary’de başkanlık süresi bir yıldır. Her dönem farklı bir tema ile hizmet verilir. Bu dönem ‘Hizmetlerimizle hayatları değiştirelim’ sloganıyla yola çıkıldı ve biz de Antakya Rotary Kulübü olarak birçok önemli projeye imza attık.

Bunlardan bazıları:

-Geliri ülkemizde yaz aylarında içimizi yakan yangın felaketleri için düzenlenen tenis ve briç turnuva gelirlerinin bağışı,

-Maddi durumu yeterli olmayan yeni doğum yapmış annelere bebeklerinin ihtiyacını karşılayacak malzemelerden oluşan özel paketler hazırlayarak ‘İlk saran biz olalım’ projesini gerçekleştirmedir

-Ayrıca kulübümüz tarafında her yıl yaklaşık 15 öğrenciye yükseköğrenim bursu verilmektedir. Bu seminer için yaptığınız bağışlar burs fonuna katkınızdır. Bizler, Rotary ile hayatları değiştirmeye ve iyileştirmeye devam edeceğiz. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum” dedi.

ERDURAN: ŞİMDİ YENİDEN ATSO’DAYIZ

Eğitim Koordinatörü Tülin Erduran da konuşmasında; “İnsanın en büyük sermayesi edindiği ve aldığı eğitimlerdir. Bugün burada bulunan katılımcılar, yaşamında eğitimle elde edilen başarıyı önemsemiş kişiler. Sizlere esin kaynağı olmaktan büyük mutluluk duyuyor ve şimdiden kutluyorum. Hiçbir karşılık beklemeden 15. yılda eğitmenliğe devam etmek, üstelik çalışmalarımı her dönem çeşitlendirmek ve derinleştirmek yaşamıma anlam katıyor. Böylece hem mensubu olduğum Antakya Rotary Kulübü’nün geri bildirimlerle yıllardır ses getirmekte olan bir toplum hizmeti projesini yürütüyor, hem de genç kuşaklara bilgi ve deneyimlerimi aktararak Türkçenin konuşma dilinin zenginliğinden ve gücünden yararlanma yollarını öğretiyorum. Diksiyon eğitimine 2005 yılında Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nda başlamıştık. Sağ olsunlar 5 dönem ev sahipliği yapmışlardı. Daha sonra Antakya Ticaret Borsası da uzun süre bizleri sıcak ilgiyle ağırladı. Bir dönem Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odası Salonunda evimizde gibiydik. Şimdi yeniden ATSO’dayız. Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bize kapılarını açan tüm STK’lara şükran duygularımızı iletiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.