Atakaşgöz: Bayramlar sevinç günleridir « Hatay Yeni Haber Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 09:25

Atakaşgöz: Bayramlar sevinç günleridir

Tüm İslam âleminin Ramazan bayramını tebrik eden Memleket Partisi Hatay İl Başkanı Hüseyin Atakaşgöz, “Ramazan Bayramı’nı mazlumların, mahzunların ve tüm insanlığın huzuruna vesile kılmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi

reklam
Atakaşgöz: Bayramlar sevinç günleridir
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2022 - 13:46

202 views

Atakaşgöz: Bayramlar sevinç günleridir

Tüm İslam âleminin Ramazan bayramını tebrik eden Memleket Partisi Hatay İl Başkanı Hüseyin Atakaşgöz, “Ramazan Bayramı’nı mazlumların, mahzunların ve tüm insanlığın huzuruna vesile kılmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Memleket Partisi Hatay İl Başkanı Hüseyin Atakaşgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Atakaşgöz mesajında mazlumlara yardım etmenin öneminden bahsederek; “Bizler, dünyanın neresinde olursa olsun mahzun yetimlerin, mahcup yoksulların, yaralı gönüllerin ve bitap düşmüş yüreklerin umudu olan bir milletiz. Kardeşlerimize Ramazan’da uzattığımız yardım elimizi bayramda da, bayramdan sonra da devam ettirmenin gayreti içerisinde olalım. Bizleri böylesi rahmet ikliminin sonunda müjdelediği bayrama ulaştıran yüce Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Cenab-ı Mevla, Ramazan’la yeniden canlanan kulluk şuurumuzu ilelebet daim ve diri eylesin. Bayramlar, aynı inanç, aynı tarih ve aynı medeniyet mensuplarının müşterek sevinç ve coşku günleridir. Bayramlar, bizi biz yapan, yüreklerimizi bütünleştiren, kardeşliğimizi pekiştiren müstesna zamanlardır. Rabbimizin “Müminler, ancak kardeştir” diye buyuruyor. Peygamber Efendimiz bir hadis-i şeriflerinde “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” diye buyurmaktadır. Bütün bu düsturlar, müminler olarak birbirimizin dertlerini ve sevinçlerini paylaşmayı ve kardeşliğimizi pekiştirmeyi vazgeçilmez bir sorumluluk olarak bizlere yüklemektedir.

Reklam

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, yurtdışında yaşayan vatandaş ve soydaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı’nı mazlumların, mahzunların ve tüm insanlığın huzuruna vesile kılmasını ve bizleri sağlık, afiyet ve güven içerisinde nice bayramlara eriştirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.