ASLAN AİLESİNDEN DEV YARDIM « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 23:50

ASLAN AİLESİNDEN DEV YARDIM

ASLAN AİLESİNDEN DEV YARDIM
Daha önce yaptığı pek çok yardım ile takdir toplayan hayırsever işadamı Sedat Aslan, kardeşi Mehmet Aslan ve babasının korona virüs sürecinde evlerinden çıkamayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere önce 1500 adet yardım kolisi, ardından da 2 tır dolusu yardım malzemesi hazırlayarak çeşitli vakıf ve kurumlara teslim ettiği açıklandı. Ali Nurlu İnsani Yardım Derneği başta olmak üzere birkaç derneğe kolileri teslim eden işadamı Sedat Aslan, kardeşi Mehmet Aslan ve babasına takdir mesajları yağdı. Hatay’ın tanıtımına katkı yapan Facebook hesabından yapılan paylaşımda, gücü yeten tüm vatandaşların yardım yapmaları istendi.

reklam
ASLAN AİLESİNDEN DEV YARDIM
Son Güncelleme :

04 Nisan 2020 - 16:01

789 views

ASLAN AİLESİNDEN DEV YARDIM

Daha önce yaptığı pek çok yardım ile takdir toplayan hayırsever iş adamı Sedat Aslan, kardeşi Mehmet Aslan ve babasının korona virüs sürecinde evlerinden çıkamayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere önce 1500 adet yardım kolisi, ardından da 2 TIR dolusu yardım malzemesi hazırlayarak çeşitli vakıf ve kurumlara teslim ettiği açıklandı. Ali Nurlu İnsani Yardım Derneği başta olmak üzere birkaç derneğe kolileri teslim eden iş adamı Sedat Aslan, kardeşi Mehmet Aslan ve babasına takdir mesajları yağdı. Hatay’ın tanıtımına katkı yapan Facebook hesabından yapılan paylaşımda, gücü yeten tüm vatandaşların yardım yapmaları istendi.

DERNEKTEN ASLAN’A TEŞEKKÜR MESAJI

Sedat Aslan, kardeşi Mehmet Aslan ve babasının bağış yaptığı Ali Nurlu İnsani Yardım Derneği tarafından Aslan ailesine yönelik bir teşekkür mesajı yayımlandı. Mesajda, “Sedat Aslan ve ailesinin hayrını Allah kabul etsin. Bin katını versin. Toplumumuzun bu zor günlerinde insanlık vazifenizi yaptığınız için biz toplum gönüllüleri sizlere minnettarız. Yüzlerce toplum gönüllüsü kimse aç kalmasın diye vardiyalı olarak gece gündüz çalışarak erzak poşeti hazırlayacak. Gücü yeten herkesi yardım yapmaya çağırıyoruz” ifadeleri kullanıldı. (Haber: Ümit AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.