Aşkar:”AKP DE CHP DE KARDA SINIFTA KALDI” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 14:53

Aşkar:”AKP DE CHP DE KARDA SINIFTA KALDI”

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hem de AKP iktidarının karla mücadele edemediğini belirterek eleştirel değerlendirmede bulundu

reklam
Aşkar:”AKP DE CHP DE KARDA SINIFTA KALDI”
Son Güncelleme :

28 Ocak 2022 - 9:27

183 views

AKP DE CHP DE KARDA SINIFTA KALDI!

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hem de AKP iktidarının karla mücadele edemediğini belirterek eleştirel değerlendirmede bulundu.

“BİRLİKTE HAREKET EDEMEDİLER”

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün kar temizleme çalışmalarının yetersiz olduğunu, İBB’nin ise vatandaşları mağdur edip, ilçelere giden yolları kardan arındıramadığını belirten Başkan Aşkar;” İstanbul’a yağan kar aslında tüm gerçekleri tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi. İBB tuzlamada geç kaldı, ilçelere giden yollar zamanında temizlenmedi, meteoroloji uyarmasına rağmen ek sefer çıkartmadı, metro ve metrobüslerde metrelerce kuyruk oluştu, trafik yol sebebiyle kitlendi, vatandaşlar 6 saate yakın mahsur kaldı, birçok sefer durduruldu. İBB koordineli bir şekilde hareket edemedi. Yağan bir kar, tüm hayatı felç etti. Beceriksizlikler birer birer ortaya çıktı.” dedi. AKP iktidarının çevreyollarından sorumlu olduğunu söyleyen Başkan Aşkar;” Gaziantep yolu kapandı, Adana’ya giden yollar kapandı, Ankara’ya giden yollar kapandı, Bolu, İstanbul yolları kapandı.Özellikle Muğla ve çevre köyler, ilçe girişleri yoğun bir şekilde kardan etkilendi. İktidar ne tuzlamayı erkenden yapabildi ne de kar küreme makinesi yollara zamanında müdahale edebildi. İBB ile birlik olup, biriken karları dahi temizleyemediler. Hiçbir şekilde senkerizyon olamadılar. Bir kez daha gördük ki ne iktidar ne de ana muhalefet bu basiretsizlikle ülke yönetemez.” şeklinde konuştu.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.