Aşkar çifti DSP rüzgarını Muğla’da sürdürecek « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:02

Aşkar çifti DSP rüzgarını Muğla’da sürdürecek

Demokratik Sol Partisi’nin İskenderun İlçe Başkanlığı’nı yürüten Micheal Yuhanna James Aşkar DSP Muğla İl Başkanı, DSP Belen İlçe Başkanı Gloria Artemisia Maria Aşkar ise DSP Bodrum ilçe başkanlığına atandı.

reklam
Aşkar çifti DSP rüzgarını Muğla’da sürdürecek
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2021 - 20:08

364 views

Aşkar çifti DSP rüzgarını Muğla’da sürdürecek
Demokratik Sol Partisi’nin İskenderun İlçe Başkanlığı’nı yürüten Micheal Eser James Aşkar DSP Muğla İl Başkanı, DSP Belen İlçe Başkanı Gloria Artemisia Maria Aşkar ise DSP Bodrum ilçe başkanlığına atandı. İskenderun ve Belen’de yaptıkları çalışmalarla partililerin takdirini kazanan çift, DSP rüzgarını Muğla’da sürdürecek.

reklam


PARTİMİZİ EN İYİ YERE TAŞIYACAĞIZ
İskenderun’da partisi için yaptığı çalışmalarla üye sayılarında artışları sağlayan ve herkes tarafından sevilen Başkan Eser Aşkar, DSP Muğla İl Başkanı oldu. DSP’nin ülkenin bel kemiği olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Aşkar, “ İskenderun’da ki çalışmalarımızı burada da devam ettireceğiz. Örgütlenme çalışmalarını en yakın zamanda bitirip, partimizi en iyi yere taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.


DSP BU ÜLKENİN BEL KEMİĞİDİR
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Bülent Ecevit’in izinde olduklarını belirten Başkan Aşkar, Muğla’da herkesi partisine davet etti. Yorgun bir iktidarın varlığından bahseden Aşkar, “ Artık halkımız bıktı, açlıktan, sefaletten ve dahi yönetilememekten bıktı. Öyle bir iktidar var ki başımızda halkımız için hiçbir şey yapmıyor. Demokratik Sol Parti’nin bu ülkeye ihtiyacı var, çocuklarımızın geleceğine sahip çıkan bir parti var, DSP bu ülkenin bel kemiğidir” diye konuştu.


TEK KURTULUŞUMUZ DEMOKRATİK SOL PARTİDİR
DSP Bodrum İlçe Başkanlığına atanan Gloria Artemisia Maria Aşkar, burada da DSP için ellerinden gelen tüm çalışmaları yapacaklarını kaydetti. Aşkar, “DSP’nin iktidarıyla yeniden yüzler gülecek, ekonomi düzelecek ve dahi insanlarımız artık nefes alacaklar. Tek kurtuluşumuz Demokratik Sol Parti’dir” şeklinde konuştu.

Haber: Levent AŞKAR

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.