BAŞKAN KİMYECİ EMEK MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELEREK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:09

BAŞKAN KİMYECİ EMEK MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELEREK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

reklam
BAŞKAN KİMYECİ EMEK MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELEREK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2017 - 4:46

289 views

BAŞKAN KİMYECİ EMEK MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELEREK

PROJESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

            Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek Mahallesi sakinlerinden Ahmet Çakıcı ev sahipliğinde düzenlenen buluşma toplantısında Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Emek ve Aksaray Mahallelerini kapsayan 35 hektarlık bir alana uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla mahalle sakinleri ile bir araya gelen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, proje ve süreç hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Kimyeci ile uzun süre görüşme imkanı bulan Emek Mahallesi sakinleri bilgilendirmelerden dolayı teşekkürlerini ileterek, projeye sonuna kadar destek verdiklerini, mahalleleri için böylesine büyük bir proje planladıkları için teşekkür ettiklerini ifade ettiler. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.