Arsuz Halkı Nermin Yıldırım Kara’yı Bağrına Bastı  « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:28

Arsuz Halkı Nermin Yıldırım Kara’yı Bağrına Bastı 

Geçtiğimiz hafta sonu Madenli,  Üçgüllük, Gülcihan,  Çetillik, Gözcüler, Hacıahmetli,  Hüyük, Arpagedik, Uluçınar esnafı ve gençleriyle bir araya gelen ,CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde de  Arsuz’da Kışla, Karahuseyinli, Kozaklı, Arpaderesi, Harlısu’lu vatandaşlarla buluştu.

reklam
Arsuz Halkı Nermin Yıldırım Kara’yı Bağrına Bastı 
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2023 - 20:13

192 views

Arsuz Halkı Nermin Yıldırım Kara’yı Bağrına Bastı 

Geçtiğimiz hafta sonu Madenli,  Üçgüllük, Gülcihan,  Çetillik, Gözcüler, Hacıahmetli,  Hüyük, Arpagedik, Uluçınar esnafı ve gençleriyle bir araya gelen ,CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde de  Arsuz’da Kışla, Karahuseyinli, Kozaklı, Arpaderesi, Harlısu’lu vatandaşlarla buluştu. Kara: “Seçime kadar değil, seçimlerden sonra da beraber olacağımız sözünü verdik.”dedi.

DERTLERİNİ SIKINTILARINI DİNLEDİK

CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yıldırım Kara konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Arsuz Harlısu mahallemizdeyiz. Muhtarımız İlhami Uçar ve mahalle sakinleriyle sohbet ettik. Dertlerini sıkıntılarını dinledik. Seçime kadar değil, seçimlerden sonra da beraber olacağımız sözünü verdik.

MİSAFİRPERVERLİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Arsuz Kozaklı mahallemizde muhtarımız Tekin Kurt ve mahalle sakinleriyle buluştuk. Güzel havası ,güzel doğası ile sıcak insanların yaşadığı Kozaklı’mızın güleryüzlü sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür ederim.

YENİ BAHARLARI MÜJDELEDİK

Arsuz Arpaderesi mahallemizde ilçe örgütümüz ve partililerimizle birlikte mahalle muhtarımız Ayhan Kuş ve mahalle sakinleriyle beraberiz. Yaklaşan seçimler nedeniyle desteklerini istedik, yeni baharları müjdeledik.”dedi.

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.