Arslan: Engelleri hep birlikte aşacağız « Hatay Yeni Haber Gazetesi

12 Mayıs 2024 - 12:36

Arslan: Engelleri hep birlikte aşacağız

AK Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan, ilçede düzenlenen engelliler günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

reklam
Arslan: Engelleri hep birlikte aşacağız
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2022 - 17:33

482 views

Arslan: Engelleri hep birlikte aşacağız

AK Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan, ilçede düzenlenen engelliler günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.


HAKABE-DER Başkanı Vahit Çay’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa Ak Parti il kadın Kolları başkanı Zehra Eren, Ak Parti İl Sosyal Politiklar Başkanı Durdunaz Horoz, İl EKM Başkanı Murat Battal, Ak Parti Samandağ İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Bolatoğlu Meriç, Samandağ ilçe EKM başkanı Ali Sürmeli, Ak Parti Samandağ Gençlik Kolları Başkan Vekili Necim Meriç, Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Menderes Tunç, Samandağ İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, Samandağ Milli Eğitim Şube Müdürü Özgür Dadük ve engelli vatandaşlar katılım gösterdi.


ARSLAN: TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİM
Engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın daha da artması sosyal ve ekonomik yönden sorunlara dikkat çekmek amacıyla Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Vahit Çay’ın organize ettiği 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinliğine katılım göstererek bizde engelli vatandaşlarımız için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bugüne kadar bütün engelli vatandaşlarımızın yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Engelli bireylerimiz için önemli bu haftada gerçekleştirilen organizasyona katılım sağlayarak destekte bulunan Ak Parti il kadın Kolları başkanı sayın Zehra

Eren’e, Ak Parti İl Sosyal Politiklar Başkanımız Sayın Durdunaz Horoz’a, İl EKM Başkanımız Sayın Murat Battal’a, Ak Parti Samandağ İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın Özlem Bolatoğlu Meriç’e, Samandağ ilçe EKM başkanımız

Ali Sürmeli’ ye, Ak Parti Samandağ Gençlik Kolları Başkan Vekilimiz Sayın Necim Meriç’e, Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Menderes Tunç’a, Samandağ İlçe Emniyet Müdürü Sayın Asuman Karacık’ a, Samandağ Milli

Eğitim Şube Müdürü Sayın Özgür Dadük’e katılım gösteren bütün engelli vatandaşlarımıza ve bu özel günü organize eden HAKABE-DER Başkanı Vahit Çay’ a teşekkür ederim. Engelleri hep birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.