Arıcıoğulları: Partim Cumhur İttifakı’na katılırsa istifa ederim « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 07:40

Arıcıoğulları: Partim Cumhur İttifakı’na katılırsa istifa ederim

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığındaki ve Ekonomi İşler Komisyon Üyesi Murat Arıcıoğulları, partisinin AK Parti ve MHP’nin bulunduğu Cumhur İttifakı saflarına katılması halinde tüm görevlerinden istifa edeceğini bildirdi.

reklam
Arıcıoğulları: Partim Cumhur İttifakı’na katılırsa istifa ederim
Son Güncelleme :

24 Haziran 2021 - 10:13

199 views

Arıcıoğulları: Partim Cumhur İttifakı’na katılırsa istifa ederim

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığındaki ve Ekonomi İşler Komisyon Üyesi Murat Arıcıoğulları, partisinin AK Parti ve MHP’nin bulunduğu Cumhur İttifakı saflarına katılması halinde tüm görevlerinden istifa edeceğini bildirdi. Arıcıoğulları, Cumhur İttifakının Yüce Milletimize yaşattığı ZULMLERE omuz vermeyeceğimi bu zulmlerin bir parçası olmayacağımı Cumhur İttifakının günahlarının vebalini almayacağımı TAAHHÜT ve BEYAN ederim” dedi.

reklam

Arıcıoğulları, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Euzübillahi minne şeytani racim Bismillahirrahmanirrahim! Yeniden Refap Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih ERBAKAN BEYEFENDİ’nin Cumhur İttifakında yer almamız için Cumhur İttifakının Milli Görüş Gömleğini giymemesi Milli KAYNAKLAR PROJELERİNİ hayata geçirmemeleri ve faizsiz bir yaşam projesini kabul etmemesi halinde Cumhur İttifakında yer almalarının çok zor olduğunu söylediği için bu şartlar yerine getirilmeden İttifakta yer alınması halinde Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığındaki ve Ekonomi İşler Komisyon Üyeliğindeki görevlerinden İstifa edeceğimi, hiçbir şekilde Cumhur İttifakının Yüce Milletimize yaşattığı ZULMLERE omuz vermeyeceğimi bu zulmlerin bir parçası olmayacağımı Cumhur İttifakının günahlarının vebalini almayacağımı TAAHHÜT ve BEYAN ederim” ifadelerini kullandı. (Haber: Levent AŞKAR)

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.