ARİAD’da Başkan Ağır Güven Tazeledi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 18:16

ARİAD’da Başkan Ağır Güven Tazeledi

Dördüncü Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen ARİAD (Arsuz İş İnsanları Derneği)’nde Başkan Adnan Ağır güven tazeledi.

reklam
ARİAD’da Başkan Ağır Güven Tazeledi
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2022 - 8:55

658 views
ARİAD’da Başkan Ağır Güven Tazeledi
Dördüncü Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen ARİAD (Arsuz İş İnsanları Derneği)’nde Başkan Adnan Ağır güven tazeledi.

Karaağaç Turkuaz Cafe& Restaurant gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen olağan genel kurula Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Gülcihan Kamp Komutanı Binbaşı Hakan Can, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barkın Eryılmaz, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş,  Arsuz Emniyet Müdür Vekili Ömer Faruk Altun, DASİFED Başkanı Gülay Gül, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, üyeler ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Güven tazeleyerek tekrar başkan seçilen Adnan Ağır geleneksel yürüyüşün dördüncü dönemine adım atmaya hazırlandıklarını belirterek “Arsuz İş insanları Derneği hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin korunduğu, gözetildiği; kendi içinde bütün, bölgesinde etkin, dünyada saygın bir Türkiye için yola çıkan hassasiyet sahibi iş insanlarının, kurdukları bir dernektir” dedi.

REKLAM

3. çalışma dönemini bitirdiklerini, yeni döneme adım attıklarını vurgulayan Başkan Ağır “Örgütlenmeler soyuttur, somut olan insandır. Her düzeyde görev almış, küçük büyük demeden katkı sağlamış, özveriyle çalışmış, eleştirmiş, uyarmış, önermiş, farklılığını saklama ihtiyacı duymamış bütün dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. ARİAD hedeflerine taviz vermeden yoluna devam etmektedir. Büyük bir dayanışma örneği sergileyerek derneğimizi geleceğe hazırlayacağız. Arsuz’un gelişmesi ve kalkınması, yeni yatırımların yapılması, üretimin arttırılması ve istihdam sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla tüm gücümüzle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. ARİAD ailesi olarak, bugün bu güzel ortamda genel kurulumuzu gerçekleştirdiğimiz Turkuaz Cafe& Restaurant işletme sahiplerine ve çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

REKLAM

YÖNETİM KURULU: Adnan Ağır, Süleyman Bölücü, Akın Ceritbinmez, Gökhan Tutar, Abdulhamit Kirmitçi, Mehmet Altun, Tuğba Kara, Neslihan Arslan, Garip Köklü, Erkan Horuz, Erkin Polat, Muzaffer Kürşat Esen, Berket Zeytun, Aybike Soydan, Mehmet Zülfikar Güler.

DENETİM KURULU: Ahmet Bilir, Nigar Özer, Tülin Kaya.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.