ANTAKYA’DA  IHLAMUR ECZANESİ AÇILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 00:47

ANTAKYA’DA  IHLAMUR ECZANESİ AÇILDI

reklam
ANTAKYA’DA  IHLAMUR ECZANESİ AÇILDI
Son Güncelleme :

28 Ekim 2017 - 13:24

1.060 views

ANTAKYA’DA  IHLAMUR ECZANESİ MUHTEŞEM TÖRENLE AÇILDI

Antakya’da Eczacı Mehmet İhsan Ateş işletmeciliğinde açılan ve Hatay halkına şifa verecek olan IHLAMUR ECZANESİ muhteşem bir tören ile hizmete girdi.

IHLAMUR ECZANESİ açılışına; Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, Ak Parti Hatay İl Başkanı Avukat Ahmet Atıç, Antakya Belediye Meclis Üyesi ve 28. Bölge Hatay Eczacılar Odası Üyesi Eczacı Almula Meryem İrez, 28. Bölge Hatay Eczacılar Odası Genel Sekreteri Eczacı Reşat Menderes Akgöl, 28. Bölge Hatay Eczacılar Odası Saymanı Eczacı Uygar Adal, Gazeteci Levent Aşkar,Antakya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Ayyüş Otuzbir ve Eczacı Mehmet İhsan Ateş’in Ailesi, arkadaşları, meslektaşları ve dostları katıldı.

IHLAMUR ECZANESİ açılışı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Antakya Belediye Meclis Üyesi ve 28. Bölge Hatay Eczacılar Odası Üyesi Almula Meryem İrez, Eczacılar Odası yönetim kurulu adına açılışa katıldığını belirterek IHLAMUR ECZANESİ’nin hayırlı olmasını diledi. İrez, Eczacılar Odası başkanının selamlarını ve hayılı olsun mesajını ilettikten sonra meslek adına Eczacı Mehmet İhsan Ateş’e başarılar diledi.

Açılışta konuşan Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci IHLAMUR ECZANESİ’nin bölge halkına hayırlı olmasını temenni ederek başladığı konuşmasına şu şekilde devam etti: “Bu güzel mahallemizde hastanemizin yanında Ihlamur Eczanesi adında, Eczacı Mehmet İhsan Ateş önderliğinde çok güzel bir eczanemiz daha hizmete giriyor. Bu güzel müesseseyi açarak sağlık sektörüne verdiğiniz destekten dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ben Antakya Belediye Başkanı olarak eczaneyi açan Eczacı Mehmet İhsan Beye başarılar diliyorum. İş yerinin kazasız belasız bir işletme hayatı sürmesini temenni ediyorum. IHLAMUR ECZANESİ’nin verdiği ilaçlarla hastalara şifa dağıtmasını temenni ediyorum. Eczacı Mehmet İhsan Ateş’e çıktığı bu yolda kolaylıklar diliyor. Antakya adına Hayırlı uğurlu olsun, sizlere bol kazançlar diliyorum.” dedi.

IHLAMUR ECZANESİ sahibi Eczacı Mehmet İhsan Ateş açılışa katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bugünlere gelmemde büyük emek sahibi olan başta anneme ve babama, dedeme değerli dostlarıma çalışan ekip arkadaşlarıma herkese canı gönülden çok teşekkür ediyorum. Özellikle Antakya Belediye Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve dostlarıma beni bu günümde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra açılışa katılan Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, IHLAMUR ECZANESİ çalışanlarına ve Eczacı Mehmet İhsan Ateş’e çıktıkları bu yolda başarılar diledi. Atıç Eczacılık işini zor bir meslek olduğunu söyleyerek: “Eczacılık gerçekten zor bir meslek gelen hastaların derdine şifa olmaya çalışıyorlar. Allah kimseyi dermanı olmayan bir hastalığa düşürmez. Buraya gelen hastalar inşallah burada şifa bulur. IHLAMUR ECZANESİ Antakya’ya hayırlı olsun. Eczacı Mehmet İhsan Ateş çıktığı bu yolda inşallah muvaffak olur.” dedi.

Eczacı Mehmet İhsan Ateş açılış programında gelen misafirlerle tek tek yakından ilgilenmesi ve misafirlere günün anısına ıhlamur hediye edilmesi gözlerden kaçmadı.

Açılışın ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber/Fotoğraf:Levent AŞKAR)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.