Antakya Gurme Evi’nde Hazırlıklar Tamam « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 16:07

Antakya Gurme Evi’nde Hazırlıklar Tamam

Asrın felaketi ile büyük yıkım yaşayan bölgemizde peş peşe faaliyete giren işyerleri bir nebzede olsa umut olurken yöresel lezzetlerimizi müşterilerine sunan markalar özlenen lezzetleri ile midelere hitap ediyorlar.

reklam
Antakya Gurme Evi’nde Hazırlıklar Tamam
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2023 - 20:29

2.773 views

Antakya Gurme Evi’nde Hazırlıklar Tamam

Asrın felaketi ile büyük yıkım yaşayan bölgemizde peş peşe faaliyete giren işyerleri bir nebzede olsa umut olurken yöresel lezzetlerimizi müşterilerine sunan markalar özlenen lezzetleri ile midelere hitap ediyorlar.

İşte onlardan  bir tanesi Antakya’nın Lokantası sloganı ile yola çıkan Antakya Gurme Evi…

Kısa adı UNESCO olan “United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization” “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu” tarafından ‘Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen Şehrimizin damak çatlatan lezzetleri arasında yer alan Oruk, kaytaz böreği,Aşur,Tepsi Kebabı,Ispanak Borani, Ispanaklı börek,Mumbar,Firik Pilavı ve Künefe gibi lezzetler başta olmak üzere yöresel yemekleri müşterilerine sunmaya hazırlanan Antakya Gurme Evi’nde tüm hazırlıklar tamamlandı.

Bölgemiz Gastronomi sektörünün deneyimli isimleri Nurican Oktay ve Onur Tansal yönetiminde Millet Parkında faaliyet gösterecek olan Antakya Gurme Evi’nin çalışanları da oldukça deneyimli isimlerden oluşmuş durumda.Klimalı geniş salonlarına ilave olarak bir o kadar geniş bahçeleri ile sizleri muhteşem bir mekanda ağırlamaya hazırlanan Antakya Gurme Evi sektörde kısa zamanda en çok tercih edilecek mekanlardan biri olacağını ilk günlerden verdi bile.


Büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan Antakya Gurme Evi’nin genç işletmecileri Nurican Oktay ve Onur Tansal yaptıkları açıklamada;” Büyük bir felaketi yaşadık. Ve bu felaket hepimizde maalesef derin yaralar bıraktı.Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyoruz.

6 Şubat depremi sonrasında 1 dakika bile terk etmediğimiz ve depremzedeler için elimizden geleni yapma gayretinde olduğumuz şehrimizde yöresel yemeklerin sunumunun yapıldığı mekan azlığını gördüğümüz anda aldığımız bir karardır Antakya Gurme Evi. İkimizin de sektörde uzun yılların verdiği deneyime sahip olmamız neticesinde böyle bir hamle yapmış bulunuyoruz.Oruk, kaytaz böreği,Aşur,Tepsi Kebabı,Ispanak Borani, Ispanaklı börek,Mumbar,Firik Pilavı ve Künefe başta olmak üzere bir çok yöresel lezzeti menümüzde bulunduracağımız işletmemizde müşterilerimizin en güzel biçimde ağırlanması adına her bir ayrıntı en ince biçimde düşünülmüştür. Şehrimizde bulunan insanlarımıza ,Burada çalışan görevli personellerimize ve dışardan gelen tüm misafirlerimize Hatay Mutfağının en güzel yöresel lezzetlerini sunmak adına tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte var gücümüz ile çalışacağız.

23 Ağustos 2023 Çarşamba günü hizmete başlayacağımız Antakya  Gurme Evi’ne herkesi bekliyoruz.”dediler.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.