ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİNDEN HGC ÜYELERİNE SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 17:40

ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİNDEN HGC ÜYELERİNE SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ

reklam
ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİNDEN HGC ÜYELERİNE SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ
Son Güncelleme :

29 Ocak 2019 - 16:17

729 views

ANTAKYA AKADEMİ HASTANESİNDEN HGC ÜYELERİNE SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ

Akademi Hastanesinin alanında uzman doktorları tarafından son dönemde kurum ve kuruluşlarda verilen Temel Yaşam Desteği ve Kansersiz Sağlıklı Yaşam Programı Semineri Hatay Gazeteciler Cemiyeti üyelerine verildi. Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Dt. Mehmet Karasu, Op.Dr. Mehmet Kılıçlar, Uzm. Dr. Mehmet Altınöz, Başhekim Op Dr.Salih Vural ,İdari İşler Müdürü Servet Ateş ve  Akademi Hastanesi Halkla İlişkiler Müdiresi Arzu Aksoy Boyacıoğlu’nun da hazır bulundukları programda, Uzm.Dr.Sedat Gözel,Uzm.Dr.Gürkan Alagöz ve Dyt.Simge Öztürk tarafından Hatay Gazeteciler Cemiyeti toplantı salonunu dolduran basın mensuplarına Acil durumlarda  doğru ilk yardım uygulamak hayati değere sahiptir sloganı ile herkesin bilmesi gereken ilk yardım teknikleri konusunda uygulamalı eğitim verildi.

     

Temel Yaşam Desteği ve Kansersiz Sağlıklı Yaşam Programı Seminerinde Uzm.Dr.Sedat Gözel,Uzm.Dr.Gürkan Alagöz ve Dyt.Simge Öztürk’ü pür dikkat dinleyen basın mensupları sordukları sorulara  cevap aldıkları  faydalı etkinlği düzenleyen Akademi Hastanesi ailesine teşekkür ettiler.

Oldukça faydalı bir seminere ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen,Her vatandaşın bilmesi gereken ilk yardım teknikleri konusunda cemiyet üyesi basın mensuplarını bilgilendirdiklerinden dolayı Uzm.Dr.Sedat Gözel, Uzm.Dr.Gürkan Alagöz ve Dyt.Simge Öztürk’e ve bu programı düzenlenmesinde büyük destekleri olan Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Dt. Mehmet Karasu, Op.Dr. Mehmet Kılıçlar, Uzm. Dr. Mehmet Altınöz, Başhekim Op Dr.Salih Vural, İdari İşler Müdürü Servet Ateş  ve Akademi Hastanesi Halkla İlişkiler Müdiresi Arzu Aksoy’a teşekkür etti.

(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.