Altınözü’nde 23 Nisan Coşkusu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 15:52

Altınözü’nde 23 Nisan Coşkusu

Altınözü’nde gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamalarında salon hınca hınç oldu. Altınözü, milli egemenliği ve çocuk bayramını büyük bir coşkuyla kutladı

reklam
Altınözü’nde 23 Nisan Coşkusu
Son Güncelleme :

23 Nisan 2022 - 17:40

180 views

Altınözü’nde gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamalarında salon hınca hınç oldu. Altınözü, milli egemenliği ve çocuk bayramını büyük bir coşkuyla kutladı


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü Altınözü’nde büyük bir coşkuyla kutlandı. Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan kutlama programı, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’nun Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiği etkinliklerle devam etti.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Müdür Güner, “Bugünlere kolay gelinmedi. Yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle, Sinoplusu, Hataylısıyla ‘Ya istiklal, ya ölüm’ parolasıyla Atatürk’ün önderliğinde yola çıktık. Atalarımız, şairin şirindeki gibi ileri atılıp sellercesine, göğsünden vurulup tam ercesine, bir gül bahçesine girercesine şehadet şerbetini içtiler ve cennet vatanımızı kurtardılar.


MECLİSİ BOMBALAYANLARI LANETLİYORUM
15 Temmuz gecesi Yüce Türk Milletinin ve Atatürk’ün bizlere armağan ettiği Milli İradenin Gazi Meclisi Türkiye Büyük Millet Meclisini sanki düşman Meclisi gibi bombalayan FETÖ ve her türlü terör örgütünü lanetliyorum. Canları ve kanları pahasına bu cennet vatanı bizlere emanet eden ve canını ortaya koyarak şehit olan yüce Türk, Milletinin evlatlarını ve gazilerini şükran ve minnetle anıyoruz” dedi.


ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Yapılan konuşmanın ardından şiirler okundu. Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin Harmandalı oyunu, Hint Dansı, 23 Nisan Oratoryosu, Kafkas dansı, Cumhuriyet Valsi, Bayrak gösterisi ve çeşitli müzik gösterileri katılımcılardan yoğun bir alkış aldı.


BAŞKAN SARI: ÇOK RENKLİ BİR PROGRAM OLDU
Yapılan gösterilerin ardından çeşitli alanlarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Ödül töreninde konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, uzun zamandır bu kadar renkli bir 23 Nisan kutlamasına şahit olmadığını ifade ederek, programın gerçekleşmesinde emeği geçen yöneticilere, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.


23 Nisan kutlamalarına Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü İlçe Garnizon Komutanı Bülent Özaydın, Altınözü İlçe Jandarma Komutanı Onur Durna, Altınözü İlçe Emniyet Amiri Ali Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, STK temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.