Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı: YETKİLİ MERCİİ SOSYAL MEDYA DEĞİL, BELEDİYEMİZDİR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:04

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı: YETKİLİ MERCİİ SOSYAL MEDYA DEĞİL, BELEDİYEMİZDİR

reklam
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı: YETKİLİ MERCİİ SOSYAL MEDYA DEĞİL, BELEDİYEMİZDİR
Son Güncelleme :

11 Kasım 2017 - 16:39

236 views

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı: YETKİLİ MERCİİ SOSYAL MEDYA DEĞİL, BELEDİYEMİZDİR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, sorumsuz basın yayın organlarında yapılan algı operasyonuna cevap verdi.72 yıldır ihmal edilen Altınözü’ne, halkın özlediği ve hasret kaldığı hizmetleri getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın kaliteli yollarda güvenle yolculuk yapabilmesi için yapımına başladığımız ilçemizin yüz akı projesi olacak Altınözü Merkez caddesinin beton asfaltlama işlemleri öncesinde Fatikli Mahallemizde bulunan ve genişleteceğimiz yolda kalan tarihi çınar ağacı görevlilerimizce özenle yerinden sökülerek uygun bir mekana taşınmıştır. Ekiplerimiz, ağacın daha uygun bir mekana taşınması için tüm resmi yazışmaları yapmış ve izinleri almış, ardından tarihi ağacımızın bakımları yapılmış, bu ağacın daha uzun süre yaşaması için seferber olmuştur. Vatandaşlarımızın ağaç konusundaki hassasiyetinin farkındayız. İlçemiz zeytin ağacı başta olmak üzere milyonlarca ağacın yetiştirildiği bir ilçedir. Bu özelliği ile de gurur kaynağıdır. Tarihe sahip çıkmak, ağacı olduğu yerde çürümeye bırakmak değil, bakımını yaparak daha uygun koşullara kavuşturmaktır.

VATANDAŞLARIMIZ YAPTIĞIMIZ İCRAATLARIN FARKINDADIR

Vatandaşlarımız daha önceki icraatlarımızın da farkındadır. Hükümetimiz çiftçilere fidan desteği sağlanması başta olmak üzere ülkemizdeki ağaç varlığının arttırılması için tüm imkanları seferber etmiştir. Bizler de yeşili korumak ve artırmak adına üzerimize düşeni yapıyoruz. 2014 yılında kim olduklarını bildiğimiz dış destekli odakların yardımıyla ülke çapında yaygınlaşan malum kalkışmalara benzer bir durumun ilçemizde oluşmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu amacı güdenlerin benzer zihniyetler olduğunu vurguluyoruz. Vatandaşlarımız hassasiyetimizin bilincinde olsunlar ve amacı huzur kaçırma olan malum şahısların oyunlarına alet olmasınlar. Biz Altınözü Belediyesi olarak, Hadis-i Şerif’te de buyrulduğu üzere, “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz” düsturuna göre hareket ediyor, ağacın korunması gerektiğini iyi biliyoruz. Bundan sonra da bu tür spekülasyonlara karşı yetkili merciinin sosyal medya ortamları değil, Altınözü Belediyesi olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyor, tüm vatandaşlarımızı sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.