Altınözü Antakya Karayolu’nda ilk etap tamamlanıyor « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 11:04

Altınözü Antakya Karayolu’nda ilk etap tamamlanıyor

Altınözü Antakya Karayolu üzerinde yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

reklam
Altınözü Antakya Karayolu’nda ilk etap tamamlanıyor
Son Güncelleme :

04 Ağustos 2022 - 16:54

238 views

Altınözü Antakya Karayolu’nda ilk etap tamamlanıyor

Altınözü Antakya Karayolu üzerinde yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor.
 
İki etap halinde projelendiren çalışmalarda ilk etap bitme aşamasına geldi. Asfaltlama çalışmalarını yerinde takip eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, kısa bir süre içerisinde yol yapım çalışmalarının tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını açıkladı.
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’yle birlikte bir yandan mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, bir yandan da ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyor.
KISA SÜREDE HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇACAĞIZ
Altınözü Antakya Karayolu birinci etap çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sarı, konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede, “AK Parti Hatay bölge Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şanverdi, İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık, Meclis Üyelerimiz ve teşkilatımız ile birlikte İlçemizde büyük bir hızla devam eden Altınözü – Antakya karayolu yapım çalışmasını yerinde inceledik. Sahadaki tüm çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. En kısa zamanda yol yapım çalışmalarını tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.
İKİNCİ ETAP İÇİN PROJE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
İlk etap çalışmalarının 1 Aralık’ta tamamlanacağını duyuran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antakya-Altınözü arasında yapılan 13,8 kilometrelik bölünmüş yol ile hızlı, konforlu ve güvenli yolculuk imkanının sağlanacağını ifade ederek yolun birinci etabının 1 Aralık’ta bitirilmesinin planlandığını duyurmuştu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada yolun ikinci etabını oluşturan Antakya-Enek arasındaki proje çalışmalarının ise sürdüğü ifade edildi.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.