ALTINÖZÜ ADAYINA SAHİP ÇIKTI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

10 Mayıs 2024 - 18:07

ALTINÖZÜ ADAYINA SAHİP ÇIKTI

reklam
ALTINÖZÜ ADAYINA SAHİP ÇIKTI
Son Güncelleme :

24 Mart 2019 - 12:17

133 views

ALTINÖZÜ ADAYINA SAHİP ÇIKTI

Halk Altınözü’nde “Başkan Yüksek” dedi

Altınözü Pazar Caddesinde düzenlenen miting adeta 31 Mart gecesinin müjdesi niteliğindeydi.

Altınözü adayı Mehmet Yüksek yaptığı konuşmada Altınözü halkına bu büyük teveccühten dolayı teşekkür ederek, biz yerel seçimlere giriyoruz ama adaylar sadece beka problemi var diyorlar başka bir şey demiyorlar. Ama başkan adayları projelerinden bahsetmiyor. Vatandaş laf değil hizmet bekliyor, yeter artık yeter. Biz kimseyi kötülemiyoruz sadece vatan elden gidiyor, memleket elden gidiyor diyerek perişan olan çiftçi ve köylülerin durumunu kimse görmezlikten gelmesin. Vatandaşı seçimden seçime hatırlamayın. Biz garibanız ve garibanlarında dostuyuz. Sizlere gece- gündüz demeden inanç-ırk ve mezhep ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet için geliyoruz.” İfadelerini kulandı.

Saadet Partisi Altınözü’nde büyük coşku ve katılımla gövde gösterisi yaptı

GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da Altınözü ayağa kalkıyor, kendine geliyor, Mehmet Yüksek adayımızla en güzel hizmetleri görecek. Saadet Partisi Altınözü’lülerin partisidir, partimiz ittifak yapmadan 1389 adayla Türkiye’de tek başına seçime giren tek partidir. Hatayspor için nasıl O sene bu senen diyorsak, Mehmet Yüksek içinde Altınözü’nde “O seçim bu seçim” deyip biz hizmet için Altınözü’ndeyiz. Adayımız Mehmet Yüksek yüzünüzü kara çıkarmayacak, arkasında durulacak temiz, dürüst, halkın içinden zeki ve yarım kalan işi tamamlayacak. Hizmet götürülmeyen yerlere ayırt etmeksizin hizmet götürecek bir arkadaşımızdır. Altınözü zaferimiz şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.