ALTINÖZLÜLER DERNEĞİ’NDE ÖMER KUDAY, GÜVEN TAZELEDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 09:35

ALTINÖZLÜLER DERNEĞİ’NDE ÖMER KUDAY, GÜVEN TAZELEDİ

Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, olağan kongresi geçtiğimiz günlerde pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşti.

reklam
ALTINÖZLÜLER DERNEĞİ’NDE ÖMER KUDAY, GÜVEN TAZELEDİ
Son Güncelleme :

29 Mart 2021 - 15:23

238 views

Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, olağan kongresi geçtiğimiz günlerde pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşti.

 

Dernek lokalinde yapılan ve tek liste ile gerçekleşen kongrede, başkan Ömer Kuday ve yönetimi oyların tamamını alarak güven tazeledi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede konuşma yapan Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Ömer Kuday, güç birliğine değindi ve birlik olunduğu takdirde aşılmayacak hiçbir engelin olmadığının altını çizdi. Güvenoylarını alarak kendisi tekrar başkanlığa seçen tüm üyelere teşekkür eden Kuday, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Derneğimiz her geçen gün büyüyor ve geniş kitlelere yayılıyor. Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak sosyal sorumluluk alanında ve toplumsal olaylarda aktif olarak Altınözlü hemşerilerimizin sesi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Tüm Altınözlü hemşerilerimizle güç birliği oluşturmayı hedefliyoruz. Daha güçlü daha kararlı bir şekilde Altınözü ilçemize ve oradaki altın kalpli insanlarımıza katkı sunmanın derdi ve çabası içindeyiz. İlçemize ve Altınözü insanına yapılacak her hizmetin arkasında durmaya hazırız. Aynı şekilde yapılması gereken hizmetlerin de takipçisi olmaya ve bu yönde kamuoyu oluşturmaya hazırız ve bunu yapacağız” dedi. Kongreye katılım gösteren herkese şükranlarını sunan Kuday, konuşmasının sonunda pandemi döneminde maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilmesi ve devletin koyduğu kurallara uyulması hususuna dikkat çekerek, koronavirüse yakalanarak hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, hastalara da acil şifalar diledi.


ALTINÖZLÜLER DERNEĞİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU!
Tek liste ile gerçekleşen kongre sonucunda, Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu; Başkan Ömer Kuday, Yönetim Kurulu Asil; Nazlı Şahin, Neslihan Güraslan, Niyazi Öztürk, Nihat Bozoğlan, İdo Kılıcı, Ahmet Ezer, Mehmet Besim Akın, İzzet Nazlı, Mehmet Hüseyin Doğan, Mehmet Elçi. Yönetim Kurulu Yedek; Niyazi Avcıoğlu, Refik Doğru, Reyhan Polat, Halit Ender, İsmail Öztürk, Akif Gazi, Muzaffer Deniz, Mehmet Şibli, Ethem Yıldırım, Ahmet Para. Denetleme Kurulu Asil; Mustafa Demiryürek, Abdullah Yılmaz, Halit Ekenel. Denetleme Kurulu Yedek; Selahattin Sevim, İmad Fansa, Kasım Ekşi.

REKLAM

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.