Altıneller Vestel’den Aşure ikramı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

30 Nisan 2024 - 18:54

Altıneller Vestel’den Aşure ikramı

Hatay’ın dayanıklı beyaz eşya satışında lider firması olan Altıneller Vestel bayisi Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

reklam
Altıneller Vestel’den Aşure ikramı
Son Güncelleme :

14 Ağustos 2022 - 13:03

347 views

Altıneller Vestel’den Aşure ikramı

Hatay’ın dayanıklı beyaz eşya satışında lider firması olan Altıneller Vestel bayisi Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştirdi.


Vestel’in bölgemizde 16 şubesi ile hizmet veren bayisi Altıneller Vestel tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen geleneksel aşure ikram etkinliği Ekinci şubesi önünde yoğun katılım ile gerçekleşti.Tüm ayrıntıların kusursuz bir biçimde düşünüldüğü etkinlikte yer alan Neyzen ve Semazen gösterisi konuklara unutulmaz dakikalar yaşattı. Deneyimli aşçılar tarafından hazırlanan ve Geleneksel aşurenin biraz daha zenginleştirilmiş hali olan bol malzemeli 1000 kişilik aşure hijyen koşullarına uyularak konuklarına dağıtılırken aşure lezzeti yine tüm katılımcılardan tam not aldı.

Reklam


PROGRAMA YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ
Altıneller Vestel Ekinci Şubesi Müdürü Jan Mişel Tüfenkçi ev sahipliğinde gerçekleşen 4.Geleneksel Aşure İkramı etkinliğine Altıneller Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu, Altıneller Vestel Kurumsal Satış Müdürü Reşit Arıcıoğulları, diğer şubelerinin müdürleri, Müşteriler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın başından itibaren her ayrıntıyı titizlikle takip eden Altıneller Vestel Ekinci Şubesi Müdürü Jan Mişel Tüfenkçi , Muharrem ayı dolayısıyla müşterilerine bu yılda Aşure ikram etmenin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizerek başladığı açıklamasında :” Muharrem ayı ve birçok önemli olay meydana geldiğine inanılan Aşure Günü dolayısıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz etkinliğin yoğun ilgi görmesinin mutluluğunu yaşadık.

Altıneller Vestel’in değerli işletmecilerine bu güzel etkinliğe verdikleri destek ve hassasiyetlerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunarak 4.Geleneksel Aşure İkramı etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran kıymetli konuklarımıza ,titizlikle çalışan kıymetli ekip arkadaşlarımıza ve bin bir özenle aşureyi hazırlayan ekibe teşekkür ediyorum. Nice Muharrem ayı Aşure günü etkinliklerinde bir arada olmak dileği ile saygılarımı sunuyorum” dedi.

reklam


Aşureleri afiyetle yiyen konuklar Altıneller Vestel Mağazaları yöneticilerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.