ALİ KAVAK TİM Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 00:08

ALİ KAVAK TİM Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi!

Hataylı iş insanı Ali Kavak Türkiye’nin 240 milyar dolarlık ihracatına yön veren Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

reklam
ALİ KAVAK  TİM Yönetim Kurulu  Üyeliğine seçildi!
Son Güncelleme :

21 Haziran 2022 - 13:32

194 views

Hataylı iş insanı Ali Kavak Türkiye’nin 240 milyar dolarlık ihracatına yön veren Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Aynı zamanda Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Konsey Üyeliği görevini de yürüten iş insanı Ali Kavak, kendisini bu göreve layık gören isimlere teşekkür etti.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile ihracat sektörü temsilcilerine kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür eden iş insanı Ali Kavak, Türkiye İhracatçılar Meclisi olarak ülke ihracatını çok daha iyi bir noktaya taşımak için gecelerini gündüzlerine katarak çaba vereceklerini söyledi.

Reklam

Ali Kavak yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “61 ihracatçı birliği ile 105 bin ihracatçıyı temsil eden ve ülkemizin 240 milyar dolar ihracatına yön veren Türkiye İhracatçılar Meclisi yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş bulunuyorum. Bana destek veren ihracatçı arkadaşlarıma sektör ve yönetim kurulu üyelerine eski TİM Başkanı İsmail Gülleye ve yeni TİM Başkanı Mustafa Gültepe’ye yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.