Ali Kavak ATSO’ya Hizmet Etmeye Geliyor « Hatay Yeni Haber Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 22:20

Ali Kavak ATSO’ya Hizmet Etmeye Geliyor

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Kavak, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’na yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

reklam
Ali Kavak ATSO’ya Hizmet Etmeye Geliyor
Son Güncelleme :

25 Ekim 2022 - 23:38

297 views

Ali Kavak ATSO’ya Hizmet Etmeye Geliyor

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Kavak, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’na yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.


Hatay’ı ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil eden Kavak, daha önce başkanlığını yaptığı, ancak içinde uhde kalan ATSO’ya yeniden başkan olarak yarım kalan hikayeyi tamamlamak istiyor.
Seçim öncesi çeşitli platformlarda projelerini açıklayan Kavak’a destekler de çığ gbi büyüyor. Kavak, projeleriyle ilgili kamuoyuna yaptığı açıklamada önemli konulara değindi. “Seçimi kazanırsak hiçbir iş adamını aidatını ödesin diye ayağımıza getirmeyeceğiz” diyen Ali Kavak, “Biz hizmet etmek için oraya geliyoruz biz hizmetkârız orda. Onun sözünü veriyorum.” dedi.


ODA HİZMETKÂR, İŞ ADAMLARI SAHİBİ
Kavak açıklamalarına şöyle devam etti: “Ne siyasi nede başka bir beklenti içerisinde değilim maddi manevi hiçbir beklentim yok. Benim için ülkemin ve bölgenin kalkınmasına iş insanlarımızın kalkınmasına çocuklarımızın torunlarımızın geleceğinin inşa edilmesine bir katkı sağlamaktır. Bunu başarırsak en mutlu insan ben olurum. Odanın bir takım yapısal sorunları olduğuna inanıyorum.”
“Biz kazanırsak hiçbir iş adamının gelmesine gerek kalmayacak hatta biz ayağına gideceğiz, çünkü biz hizmet etmek için oraya geliyoruz biz hizmetkârız orda. Onun sözünü veriyorum. Bütün sektörümüzde eğitime destek vereceğiz. İhaleler konusunda üyelerimizi bilgilendirip erişim imkânı sağlanacak.”


SEÇİM SONRASI PERSONEL DEĞİŞMEYECEK
“Personel ile ilgili bir tek tasarrufumuz olacak oda personeli eğitmek, iş adamlarımıza iş insanlarımıza yararlı bir hale getirmek. Alanlarında profesyonel bir hale getirmek. Onların alacağı eğitim sayesinde iş insanlarımıza çok daha yararlı olacağını düşünüyorum. Tekrar tekrar söylüyorum bizim personel arkadaşlarla hiçbir sorunumuz olmayacak hiç birinin endişesi olmasın hiçbir tedirginlik olmasın ben söz veriyorum hiçbirine negatif bir etkimiz olmayacak.”

REKLAM

ÖĞRENCİLERE BURS SÖZÜ
Kavak son olarak; “2005-2006 yıllarında 200ün üzerinde öğrenciye burs veriyorduk. Şimdi mevzuatların gerektirdiği imkânlar doğrultusunda bizim ilk icraatlardan biriside ihtiyacı olan öğrencilere burs imkanı sunacağız. Bizim dönemimizde bütçe sıkıntısı olmayacak akıl üreterek bütçeyi kullanacağız, özellikle açıklamak istiyorum öyle bir sorun yaşanmayacak. Meclis üyelerimiz gençlerden oluşacak, Yönetimimde var ve onların görüşüne önem veriyoruz.” diye konuştu.

Haber: Levent AŞKAR

 

REKLAM

REKLAM

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.