ALİ GÜMÜŞ HALKIN İLGİSİNİ VE HAYIRLI DUALARINI ALMAYA DEVAM EDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 07:59

ALİ GÜMÜŞ HALKIN İLGİSİNİ VE HAYIRLI DUALARINI ALMAYA DEVAM EDİYOR

Son günlerde mağdur insanlara sahip çıkarak halkın ilgisini ve hayırlı dualarını almaya devam eden hayırsever iş adamı Ali gümüş,yine bir mağdurun hayatına dokunarak bir hayra daha imza attı.

reklam
ALİ GÜMÜŞ HALKIN İLGİSİNİ VE HAYIRLI DUALARINI ALMAYA DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

17 Kasım 2022 - 22:49

1.113 views

ALİ GÜMÜŞ HALKIN İLGİSİNİ VE HAYIRLI DUALARINI ALMAYA DEVAM EDİYOR

Son günlerde mağdur insanlara sahip çıkarak halkın ilgisini ve hayırlı dualarını almaya devam eden hayırsever iş adamı Ali gümüş,  Maddi imkânsızlıklar yüzünden tam 5 yıldır ailesini göremeyen ve maddi durumu kötü olan Cezayir asili Amira Macro Kaya isimli kadına sahip çıkarak Evraklarını hazırlatarak  pasaportu ve uçak bileti alarak ailesine göremesin vesile oldu.

Daha sonra çamaşır makinesi ve bazı eksik olan eşyalarının alacağının sözünü verdi.

“İYİ İNSANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Annesinin hasta olduğunu , hasta olmasına rağmen maddi imansızlıklardan dolayı ailesini 5 yıldır göremediğini söyleyen Cezayir asili Amira Macro Kaya, “İyi insanlardan Allah razı olsun. Önce Allah sonra  hayırsever iş insanı Ali Gümüş sayesinde ailemi görecem. Sağ olsun hem evraklarımı hazırladı hem de bana gidiş geliş uçak bileti kesti”dedi.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.