Aksaray Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Karadeniz: ‘’Projelerle Mahallemizi Kalkındırmak İstiyorum’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 21:50

Aksaray Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Karadeniz: ‘’Projelerle Mahallemizi Kalkındırmak İstiyorum’’

reklam
Aksaray Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Karadeniz: ‘’Projelerle Mahallemizi Kalkındırmak İstiyorum’’
Son Güncelleme :

18 Ocak 2019 - 11:18

389 views

Aksaray Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Karadeniz: ‘’Projelerle Mahallemizi Kalkındırmak İstiyorum’’

Aksaray Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Karadeniz, güçlü projeler ve iddialı kadrosuyla Aksaray Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı.

Bir olalım, diri olalım, güçlü duralım şiarıyla yola çıkan Karadeniz, aza kadrosu ve projelerini gazetemize anlattı.

Güçlü bir kadroyla yola çıktığının altını çizen Karadeniz önceki gün mahallede kurulan halk pazarını ziyaret etti. Esnafla ve vatandaşlarla projeleri hakkında konuşup adaylığıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Karadeniz gazetemize yaptığı açıklamada, “Mahalle halkımızın geleceğini düşündüğüm için, mahallenin sorunlarına uygun projelerle muhtar adaylığımı açıkladım. Karadeniz Aksaray Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevimi ve kazandığım takdirde mahalle muhtarlığımı aynı anda yürüteceğim ve bu iki görevimin sonucunda mahalleme faydalı hizmetlerde bulunacağıma inanıyorum. Bizim mevcut muhtarımızın isteği üzerine muhtarlığa adaylığımı koydum. Muhtar adayı olmadan önce bir çalışma yaptım.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş ile görüştüm. Beni gerekli mercilere yönlendirdi. Ben bu şekilde projelerimi oluşturdum. Projelerimizden bazıları şunlardır, mahallemizin ifraz çalışmasının yapılması, aile çay bahçesi yapılması, aşevinin yapılıp vatandaşların hizmetine sunulması, öğrencilerin derslerine yardımcı olması amacıyla ücretsiz internet hizmetinin devreye sokulması, otopark çalışması, toplantı ve yardım dağıtım yerinin yapılması, 361 nolu tarla bazındaki adanın kanuni yollarla hak sahiplerine hisseli tapu ve ifraz işlemlerinin yapılması. Bu hizmetler hepimizi sevindirir. Tüm vatandaşlardan bana destek olmalarını ve mahallemizi yapacağımız çalışmalarla kalkındırmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.