AK Partililerden Kırkhan ve Reyhanlı temasları « Hatay Yeni Haber Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 18:03

AK Partililerden Kırkhan ve Reyhanlı temasları

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal ve beraberindeki heyet Reyhanlı ve Kırıkhan’da çeşitli programlara katıldı.

reklam
AK Partililerden Kırkhan ve Reyhanlı temasları
Son Güncelleme :

04 Şubat 2022 - 10:01

120 views

AK Partililerden Kırkhan ve Reyhanlı temasları

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal ve beraberindeki heyet Reyhanlı ve Kırıkhan’da çeşitli programlara katıldı.


Heyette İl Başkanı Yeşildal’a AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Antakya AK Parti İlçe Başkanı Emrulah Gülen, Kırıkhan AK Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Memur-Sen İl Başkanı İsmail Bayrakdar ve partililer ile Memur-Sen üyeleri eşlik etti.
İLK PROGRAM MEMUR-SEN İLE GERÇEKLEŞTİ
İl Başkanı Yeşildal, günün ilk programında Memur-Sen üyeleriyle buluştu. Yeşildal programla ilgil açıklamasında; “Milletvekillerimiz Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte, Memur-Sen İl, İlçe Başkanları ve Sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdik” dedi. Yapılan değerlendirmelerde memur camiasının beklentileri ve hükumet kanadının önerileri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.


Heyet, buradaki temasların ardından AK Parti Kırıkhan İlçe Yönetimi ile bir araya geldi. Yeşildal, programla ilgili; “Milletvekilimiz Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, Kırıkhan İlçe Başkanımız Ömer Erdal Çelik, Antakya İlçe Başkanımız Emrullah Gülen ve Teşkilatımız ile birlikte, Kırıkhan İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Mahalle Başkanlarımızla bir araya gelerek istişare ve değerlendirmelerde bulunduk” dedi. Başkan Yeşildal, gündemi değerlendirerek Kırıkhan’dan büyük özveri ile çalışmalarını istedi.


SON ZİYARET REYHANLI BELEDİYESİ’NE
Yeşildal ve beraberindeki heyet son olarak Reyhanlı Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak AK Parti heyetini ağırladı.

reklam

Reyhanlı’da devam eden çalışmalarla ilgili heyete bilgi verdi. Heyet, görüşmelerin ardından ziyaretini hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamladı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.