AK Partili başkan istifa etti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 09:10

AK Partili başkan istifa etti

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Burak İzgi istifa ettiğini açıkladı.

reklam
AK Partili başkan istifa etti
Son Güncelleme :

23 Temmuz 2022 - 15:20

407 views

AK Partili başkan istifa etti

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Burak İzgi istifa ettiğini açıkladı.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

İzgi her daim partinin hizmetinde olduğunu belirtti. İstifa açıklamasında bugüne kadar kendisinin yanında olan herkese teşekkür eden İzgi açıklamasında; “2019 Yılı Ocak Ayından Bu Yana Yürüttüğüm AK Parti Dörtyol İlçe Başkanlığı Görevimi Onurla Gururla Bu Zamana Kadar İfa Etmiş Bulunuyorum. 3,5 Yılı Aşkın Bir Süredir Bu Kutlu Davaya Hizmet Etmeye Gayret Gösterdim. Ancak İşlerimizde Ortaya Çıkan Yoğunluğun Her Geçen Gün Artmaya Devam Etmesi Ve 2023 Seçimlerine Az Bir Zaman Kala Çalışmalarımızın Aksamaması Adına Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan KANDEMİR Ve İl Başkanımız Sn. Adem YEŞİLDAL Beyefendiden İlçe Başkanlığı Vazifemden Affımı Talep Etmiş Bulunuyorum. Bundan Böyle İlçe Başkanı Sıfatıyla Olmasa Dahi, AK Parti Dörtyol Teşkilatının Bir Neferi Olarak 2023 Yılı Hedeflerimiz İçin, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Liderliğinde Ve Hatay İl Başkanımız Sn. Adem YEŞİLDAL’ın Başkanlığında AK Partimize, Hatay’ımıza Ve Memleketimize Hizmet Etmeyi Sürdüreceğim. Her Zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın, Ülkemin, Milletimin Ve Partimin Hizmetinde Olmaya Devam Edeceğim.

Reklam

PARTİME HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM
Bu Süreç İçerisinde Desteklerini Esirgemeyen Ve Bizlere Bu Kutlu Davada Görev Yapma Şansı Sunan, Tensip Buyuran Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan KANDEMİR’e, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn. Orhan YEĞİN’e, Hatay İl Başkanımız Sn. Adem YEŞİLDAL’a, Önceki Dönem İl Başkanlarımıza, Hatay Milletvekilimiz Sn. Hacı Bayram TÜRKOĞLU’na, Hatay Milletvekilimiz Sn. Hüseyin YAYMAN’a, Hatay Milletvekilimiz Sn. Abdulkadir ÖZEL’e, Hatay Milletvekilimiz Sn. Hüseyin ŞANVERDİ’ye, Hatay Milletvekilimiz Sn. Sabahat Özgürsoy ÇELİK’e, Hatay Milletvekilimiz Sn. Lütfi KAŞIKÇI’ya, 22. Dönem Hatay Milletvekilimiz Sn. İsmail SOYLU’ya, Hatay İl Koordinatörümüz Sn. Kasım BOSTAN’a, Kıymetli İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kıymetli İlçe Koordinatörlerimize, Kıymetli İlçe Başkanlarımıza, Cumhur İttifakımızın Kıymetli İlçe Başkanlarına, Belediye Meclis Üyelerimize, Ana Kademe Yönetim Kurulundaki Kıymetli Dava Arkadaşlarıma, Gençlik Kolları Başkanıma Ve Yönetim Kurulundaki Kıymetli Kardeşlerimize, Kadın Kolları Başkanıma Ve Yönetim Kurulundaki Kıymetli Hanımefendilere, Kıymetli Mahalle Başkanlarıma Ve Yönetim Kurullarına, Kıymetli Sandık Başkanlarıma Ve Müşahitlerimize, Kıymetli Mahalle Muhtarlarımıza, Tüm Kıymetli Teşkilat Mensuplarımıza Ve Kıymetli Dörtyollu Hemşehrilerimize Çok Teşekkür Ediyorum. Haklarınızı Helal Ediniz. Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun” ifadelerini kullandı.

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.