AK Parti’den Samandağ mesaisi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

12 Mayıs 2024 - 22:30

AK Parti’den Samandağ mesaisi

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ’da temaslarda bulundu.

reklam
AK Parti’den Samandağ mesaisi
Son Güncelleme :

09 Nisan 2022 - 21:40

355 views

AK Parti’den Samandağ mesaisi

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ’da temaslarda bulundu.


Vekil Yayman’a Samandağ temasları kapsamında AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir ve AK Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan karşıladı. Samandağ’da ilk önce partililerle buluşan Yayman, gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. Ardından ilçede incelemelerde bulunan Yayman, Samandağ’ın sorunlarının çözümü için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.


ARSLAN: SAMANDAĞ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
AK Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan, Samandağ için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, ilçeye ziyaret gerçekleştiren Vekil Yayman’a teşekkür etti. Arslan yaptığı açıklamada; “AK Parti Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Yayman, Ak Parti Samandağ İlçe Başkanımız Semir Özdemir ve ilçe teşkilatımız ile birlikte İlçemizin çeşitli yerlerine ziyaretler düzenledik. Samandağ’ın sorunlarının çözüme kavuşabilmesi için canla başla çalışan Vekilimiz Hüseyin Yayman’a İlçemize gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü teşekkür ederiz” dedi.

reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.