Ak Parti Samandağ İlçe Koordinatör Yardımcılığına Temel Faruk Kayıkçı Getirildi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 09:01

Ak Parti Samandağ İlçe Koordinatör Yardımcılığına Temel Faruk Kayıkçı Getirildi

Ak Parti Samandağ İlçe Koordinatör Yardımcılığına Temel Faruk Kayıkçı Getirildi

reklam
Ak Parti Samandağ İlçe Koordinatör Yardımcılığına Temel Faruk Kayıkçı Getirildi
Son Güncelleme :

10 Nisan 2021 - 9:30

678 views

Ak Parti Samandağ İlçe Koordinatör Yardımcılığına Temel Faruk Kayıkçı Getirildi

AK Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Araslan, İlçe Koordinatör Yardımcısı atamasını duyurmak ve gündemi değerlendirmek adına ilçede hizmet veren muhtarlarla bir araya geldi. Tekebaşı Mahalle Temsilcisi Temel Faruk Kayıkçı’yı Ak Parti Samandağ İlçe Koordinatör Yardımcılığına seçen Arslan, dağ bandında bulunan mahallelerin sorunlarının daha hızlı çözülmesi adına bu uygulamaya gidildiğini belirtti.


ARSLAN: EKSİKLERİ ANCAK KOORDİNASYON İLE GİDEREBİLİRİZ
Meydan Mahallesinde faaliyet gösteren Yıldızlar Çay Bahçesinde muhtarlarla bir araya gelen Arslan, “İlçemize daha kolay ve sağlıklı hizmet sunabilmenin yollarını geliştirdik. Ak Parti Tekebaşı Mahalle Temislcimiz Temel Faruk Kayıkçı’yı Ak Parti Samandağ İlçe Koordinatör Yardımcılığına seçtik. İlçemizin bir çok eksiği olduğunun farkındayım. Samandağ’ın eksiklerini ancak ve ancak birlikte koordineli bir şekilde hareket edebilirsek çözeceğimize inanıyorum. Samandağ İlçe Koordinatörü olarak benim ve muhtarlarımızın da ortak kararı ile göreve seçtiğimiz Koordinatör Yardımcımız Temel Faruk Kayıkçı’nın görevini en iyi şekilde yapacağına dair güvenim sonsuz.

Ben öncelikle bugün toplantımıza katılım gösteren AK Parti İl Delegesi Hülya Balıkçı nezdinde Belediye Başkan Adayımız ve bir önceki dönem Uzunbağ Belediye Başkanı Mehmet Süt, Muhtarlar Dernek Başkanı ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mahir Cebburoğlu, Tekebaşı Mahalle Muhtarı İsmail Özçelik, Sutaşı Mahalle Muhtarı Nebil Sağaltıcı, Kuşalanı Mahalle Muhtarı Cemil Açıkgöz, Meydan Mahalle Muhtarı Erdal Sertel, Çöğürlü Mahalle Muhtarı Mehmet Doğru, Mağaracık Mahalle Muhtarı Nazım Düzel, Yaylıca Mahalle Muhtarı Ali Aslan, Koyunoğlu Mahalle Muhtarı Salih Dikel, Çamlıyayla Muhtarı ve Dağ Bandı Ak Parti Samandağ İlçe Koordinatör Yardımcısı Erhan Kayakaya’ya katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

KAYIKÇI: SAMANDAĞ’I DAHA GÜZEL YERLERE GÖTÜRECEĞİZ

Toplantıda konuşan Ak Parti Samandağ İlçe Koodinatörü Yardımcısı Temel Faruk Kayıkçı, “İlçe koordinatörümün bana bu önemli görevi layık görmesinden dolayı çok mutluyum. Sizlerle birlikte Samandağ’ımızı daha güzel yerlere götüreceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.

Cebburoğlu, “Bizi bir araya getiren Hasan Arslan’a çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Reklam


Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 

Haber-Fotoğraf: Levent AŞKAR

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.