AK PARTİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM GÜLER: ‘’SİLAHIMI EN SON BELİME 15 TEMMUZ GECESİ TAKTIM’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:34

AK PARTİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM GÜLER: ‘’SİLAHIMI EN SON BELİME 15 TEMMUZ GECESİ TAKTIM’’

reklam
AK PARTİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM GÜLER: ‘’SİLAHIMI EN SON BELİME 15 TEMMUZ GECESİ TAKTIM’’
Son Güncelleme :

04 Ocak 2019 - 14:48

241 views

 

AK PARTİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM GÜLER: ‘’SİLAHIMI EN SON BELİME 15 TEMMUZ GECESİ TAKTIM’’

 

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni (HGC) ziyaret etti. Ziyarette Başkan Adayı Güler’e, Antakya Belediye Başkan Aday Adayları ile çok sayıda partili eşlik etti.

Hatay’ın imar ve inşasının emin ellerde olması açısından önemli bir süreç içerisinde olduğunu ifade eden Güler; yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BİZİM İÇİN ÖNELİ OLAN CUMHUR İTTİFAKININ VE BU RUHUN AYAKTA KALMASI

Güler konuşmasının devamında; “Cumhur ittifakında Hatay ayağında tam olarak ittifakın ete kemiğe bürünmesine sağlayamıyor. Bunun nedeni ise Cumhurbaşkanımızın ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bazı illerde ve ilçeler arasında jestleşmeleri oldu. Hatay’da da bu şu aralar çalışılıyor. Bu çerçeveler dışında Milliyetçi Harekat Partisi ile yapılan görüşmelerde ilçe sayısı daha fazla olacak. Sadece Dörtyol değil, birkaç ilçe daha olacak fakat bu ilçeler daha belli değil. Bu konuyla ilgili genel merkezlerimiz çalışıyor. Cumhur ittifakı ne AK Parti’nin ne de MHP’nin daha fazla belediye daha fazla vekil çıkartmak için yapmış olduğu bir ittifak değil. Cumhur ittifakı 15 Temmuz gecesi gıyama kalkanların ittifakıdır. Bizler bu yüzden kıran kırana bir pazarlık içerisinde değiliz. Burada öneli olan Cumhur İttifakının ve bu ruhun ayakta kalması. Uzlaşı içerisinde güzel bir tablonun çıkacağını düşünüyorum” dedi.

ADAY ADAYLARIMIZIN TAMAMI ADAYMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR

İlçe Belediye başkan adaylarının az bir zaman içerisinde açıklanacağını söyleyen Güler; “CHP’nin Antakya Belediye başkan adayı açıkladı ve sahada çalışıyor. AK Parti’nin büyükşehir belediye başkan adayı da açıklandı o da sahada çalışıyor. İlçe bazında ise Antakya’da CHP’nin bir adayı çalışıyor, AK Parti’mizde 17 aday adayımız seçim çalışmalarını sürdürüyor. Aday adaylarımızın tamamı adaymış gibi çalışıyor. Bu konuyla ilgili genel merkezimiz çalışıyor. Bu hafta içerisinde tamamlanacağını düşünüyorum. İbrahim Gül kardeşimiz ittifakın muhtemel adaylarından biridir. AK Parti’nin aday gösterdiği yerlerde MHP aday göstermeyecek, MHP’nin aday gösterdiği yerlerde ise AK Parti aday göstermeyecek. İbrahim Gül bizim dava arkadaşımız. Onunla yürümek bizim için bir onurdur. Genel merkezimizin vereceği karar doğrultusunda hareket edeceğiz. İskenderun’da diğer ilçelerde olduğu gibi ittifak söz konusudur. Ekimibiz Hatay’ın tamamını kapsayacak şekilde proje hazırlıklarını sürdürüyor. Yapılabilir ve uygulanabilir projelerle milletimizin karşısına çıkacağız. Şu an ki büyükşehir belediye başkanının 166 tane vaat ettiği projesi var. Baktığımızda gerçekleştirdiği hiçbir proje yok. Biz her şeyden önce mega projelerimizi açıklamadan önce Hatay’da çukur, çamur ve çöp kalmayacak. Bizim ilk önceliğimiz bu” diye konuştu.

KİMSE İŞİNDEN OLMAYACAK, HATSU GENEL MÜDÜRÜ MEHMET ÇAPARALİ HARİÇ

Güler son olarak, “Vatandaşımız her şeyden önce görevimizi yapmamızı istiyor. İlk icraatımız Asi Nehri’ni güzelleştirmek olacak. Biz Hatay’ın önceliklerini belirleyerek işimize başlayacağız. Hatay hizmet istiyor. Toplumla birlikte hareket edersek her şey yolunda gider. Sebze halinin olduğu yere gittim ve içler acısı. Projeler halkın talepleri doğrultusunda şekillenir. İskenderun’daki battı çıktı, trafiği rahatlatması gerekirken, kent içi trafik tıkanmış durumda. AK Parti hükümeti, işsizliği en düşük seviyelere getirdi. Hatay’daki büyükşehir personel arkadaşlarımız tamamına sesleniyorum; rahat olsunlar işleriniz yapan herkes işlerine devam edecek. Kimse işinden olmayacak. HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali hariç. Hado’nun kurulmasıyla alakalı belediye meclisi hiçbir engelleme yapmamıştır. Hado’daki becerisizlik, rant Hatay’da neden proje üretilemediği ve elde patladığını görmek açısından çok önemli. Hatay kimliğine yakışır bir tarihi görüntüyle bizler bunu sağlayacağız” dedi. (Haber/Fotoğraf: Hatice Kübra İsmetoğlu / Leyla Karaman)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.