AHMET DOLGUN, MİNİKLERLE BİR ARAYA GELDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 11:13

AHMET DOLGUN, MİNİKLERLE BİR ARAYA GELDİ

Hatay Bağımsız Milletvekilli Adayı Ahmet Dolgun, Defne Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde miniklerle bir araya geldi

reklam
AHMET DOLGUN, MİNİKLERLE BİR ARAYA GELDİ
Son Güncelleme :

23 Nisan 2023 - 15:27

228 views

AHMET DOLGUN, MİNİKLERLE BİR ARAYA GELDİ

Hatay Bağımsız Milletvekilli Adayı Ahmet Dolgun, Defne Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde miniklerle bir araya geldi.

Defne Gönüllüleri Derneği, Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel çocuk şenliği düzenledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel çocuk şenliği düzenleyen Defne Gönüllüleri Derneği, Mehmet Akif İlkokulu önünde kostümlü çocuklarımız ile gösteri alanına kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel gerçekleşen etkinlikte eğlenceli aktivitelerle keyifli zaman geçiren çocuklara, 28. Dönem Bağımsız milletvekili Adayı Ahmet Dolgun da eşlik etti.

Çocukların yüzlerindeki mutluluğu görünce tüm yorgunlukların unutulduğunu dile getiren Ahmet Dolgun’nun mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.