ADD REYHANLI EKMEĞİNİ BÖLÜŞECEK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 17:25

ADD REYHANLI EKMEĞİNİ BÖLÜŞECEK

Çin’de başlayan ve dünyayı etkisi altına alan corona virüsü Avrupa’da milyonlarca insanı etkiledikten sonra Türkiye’de de ortaya çıkmıştı. İlk günden bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşlara duyarsız kalmayan Atatürkçü Düşünce Derneği Reyhanlı Şube Başkanı Gökhan Turan, Reyhanlı’da 1000 aileye günlük ekmek yardımında bulunulacağını açıkladı.

reklam
ADD REYHANLI EKMEĞİNİ BÖLÜŞECEK
Son Güncelleme :

17 Nisan 2020 - 20:11

330 views

ADD REYHANLI EKMEĞİNİ BÖLÜŞECEK

Çin’de başlayan ve dünyayı etkisi altına alan corona virüsü Avrupa’da milyonlarca insanı etkiledikten sonra Türkiye’de de ortaya çıkmıştı. İlk günden bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşlara duyarsız kalmayan Atatürkçü Düşünce Derneği Reyhanlı Şube Başkanı Gökhan Turan, Reyhanlı’da 1000 aileye günlük ekmek yardımında bulunulacağını açıkladı. Hükümet virüs salgınıyla ilgili henüz net bir tavır ortaya koymasa da vatandaşlara mecbur kalmadıkça sokağa çıkmama uyarısında bulundu. Uyarıyı dikkate alan sorumlu vatandaşlar sokağa çıkmazken bazı vatandaşlar hayatlarını devam ettirmek için işe gitmek zorunda kaldı. Bazı işletmeler ise çalışanlarını ücretsiz izne çıkararak dükkanlarını kapattı. Ücretsiz izne çıkarılan binlerce vatandaş corona salgını nedeniyle başka bir gelir sağlayamadığı için mağdur oldu. Atatürkçü Düşünce Derneği Reyhanlı Şube Başkanı Gökhan Turan ise bu mağduriyeti gidermek için harekete geçerek ihtiyaç sahibi 1000 aileye günlük olarak ekmek yardımı yapılacağını duyurdu.

TURAN: EKMEĞİMİZİ PAYLAŞIYORUZ

Projeyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Turan, “Ekmeğimizi bölüşüyoruz. Paylaşmak kolaydır bir lokma ekmeği, ekmek gibi paylaşabilir miyiz her şeyi?  Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Hatay Reyhanlı’da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı uygulanan günlerde günlük 1000 aileye ekmek yardımında bulunuyoruz. #EvdeKalREYHANLI” ifadelerini kullandı. Turan’ın müjdesi Reyhanlılı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. (Haber: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.