Acılı eş Nurşen Tekin çocukları için direniyor 3 gündür sokakta kalan aile yardım bekliyor « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 18:40

Acılı eş Nurşen Tekin çocukları için direniyor 3 gündür sokakta kalan aile yardım bekliyor

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Akevler Mahallesi’nde 20 yıldır yaşayan Nurşen Tekin eşi tarafından ortada bırakılmasına, ev sahibi tarafından da evinden atılmasına rağmen sokaktaki eşyalarıyla çocuklarının hakları için direnişini sürdürüyor.

reklam
Acılı eş Nurşen Tekin çocukları için direniyor 3 gündür sokakta kalan aile yardım bekliyor
Son Güncelleme :

30 Haziran 2022 - 0:02

506 views

Acılı eş Nurşen Tekin çocukları için direniyor
3 gündür sokakta kalan aile yardım bekliyor

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Akevler Mahallesi’nde 20 yıldır yaşayan Nurşen Tekin eşi tarafından ortada bırakılmasına, ev sahibi tarafından da evinden atılmasına rağmen sokaktaki eşyalarıyla çocuklarının hakları için direnişini sürdürüyor.


Hatay Altınözü Gazetesi İmtiyaz sahibi gazeteci Mahmut Şan, acılı aileyi bulundukları yerde ziyaret ederek ailenin feryadını dinledi. Eşinin AK Parti Milletvekili Abdulkadir Özel’i kullanarak hukuken tüm yolları tıkadığını ve 2 çocuğuyla 3 gündür sokakta kaldıklarını belirten Tekin, milletvekillerinden, Hatay Valisinden ve belediye başkanlarından kendisine yardım eli uzatılmasını ve hukuki haklarının alınmasına yardımcı olunmasını istedi.


“BEN YARDIM DEĞİL HAKLARIMI ALMAK İSTİYORUM”
Acılı kadın Nurşen Tekin yaptığı açıklamada; “Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Akevler Mahallesi 424. Sokak’ta bulunan Melis Apartmanı C Blok’ta 20 yıldır yaşıyorduk. Ünlem Kırtasiye sahibi ve eğitmen Mehmet Arslan’dan hukuken tamamen boşandım. 2 çocuğumla yaşadığım evden bana açılan davalar sonucunda çıkarıldım ve eşyalarım görüldüğü üzere sokakta bulunuyor. Boşandığım Mehmet Arslan benim altınlarımla açtığımız 3 şubesi bulunan Ünlem Kırtasiye adlı firmamızı yönetiyor. Abdulkadir Özel’in arkasında olduğunu belirterek bana hiçbir hak vermeyeceğini, vereceği nafakanın dahi 700 lira olacağını belirterek beni mağdur etti. Benim avukatımı dahi satın alacak güce sahip olduğunu söyledi. Mahkememiz sürüyor. Ben Abdulkadir Özel ile de görüştüm. Bana randevu vermesini ve kendisi de bir avukat olduğu için benim haklarım için görüşmeyi talep ettim. Ancak bana Sosyal Yardımlaşmadan yardım alabileceğimi söyledi. Ben hakkım varken neden yardım alayım. Benim tek ricam valimizden, milletvekillerimizden ve belediye başkanlarımızdan bana yardımcı olmaları ve haklarımı almaktır” ifadelerine yer verdi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

HÜMEYRA ARSLAN: SOKAKTA KALMAK İSTEMİYORUM
Babalarının ortada bıraktığı 2 kızı da artık sokakta kalmak istemediklerini belirterek yetkililerden yardım istediler. Büyük çocuk olan Hümeyra Arslan yaptığı açıklamada; “Beni bu dünyaya getiren babam bize bakmıyor. Annem de istese bakmayabilir, ama o başımızda duruyor. Babam ise bize bakmıyor ve aradığımızda bize hakaret ediyor. Ben üniversite sınavına girdim. Vatanıma hayırlı bir insan olmak istiyorum. Bu ülkede Suriyeliler dahi barınabiliyorken, ben sokakta kalmak zorundayım. Yetkililabdulkadir,öze

erden yardım talep ediyorum. Ben sokakta kalmak istemiyorum” şeklinde konuştu.

Reklam

ŞAN: DEVLET VATANDAŞININ YANINDA OLMALIDIR
Gazeteci Mahmut Şan, yetkililere seslenerek sokakta kalan aileye yardım etmelerini istedi. Tüm siyasi parti milletvekillerini, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu’yu ve Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı Akevler Mahallesi’ne davet etti.
VALİ RAHMİ DOĞAN BU GECE UYUMAMALIDIR
Hatay Valisi Rahmi Doğan’a da seslenen Mahmut Şan; “Hatay Valisi bu gece uyumamalı ve buraya gelerek sokakta kalan aileye sahip çıkmalı. Burada kalan bir kadın ve 2 çocuktur. Burada kalan namustur. Devlet vatandaşına sahip çıkmalıdır” dedi.

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.