BAŞKAN KİMYECİ; “ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİNE HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

30 Nisan 2024 - 08:23

BAŞKAN KİMYECİ; “ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİNE HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”

reklam
BAŞKAN KİMYECİ; “ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİNE HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2018 - 13:38

185 views

BAŞKAN KİMYECİ; “ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİNE HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”

 Başkan Kimyeci Ev Ev, Kapı Kapı Dolaşarak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi Hakkında Bilgilendirmelerde Bulunuyor

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, toplantılar, mahalle programları düzenleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim manifestosunu, hedeflerini ve AK Parti Hükümeti’nin bu güne dek yapmış olduğu hizmet ve yatırımları anlatmaya devam ediyor.

Başkan Kimyeci Antakya Belediyesi Personellerine AK Parti Yatırımlarını Anlattı

Başkan Kimyeci seçim öncesi ziyaret programları kapsamında Antakya Belediyesi personelleri ile Makine İkmal Tesisi’nde bir araya gelerek 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçiminde verecekleri destekten dolayı teşekkür ederek, oy kullanma esnasında dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirmede buldu. Başkan Kimyeci ayrıca AK Parti hükümeti döneminde ülke genelinde ve Hatay’da yapılan yatırımlar hakkında ayrıntılı bilgiler sundu.

Başkan Kimyeci konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “ Göreve geldiğimiz 1 Nisan 2014 yılından bu yana yaklaşık dört yıllık bir zaman dilimi geride kaldı. Bu süre içerisinde sizler ile birlikte toplamda 1270 personelimizle, 95 mahallemizi kapsayan 600 kilometrekare geniş bir alanda, 371 bin nüfusumuza hizmet etmenin kıvancını sizlerle birlikte yaşıyoruz.

Böylesine büyük bir alanda, tüm vatandaşlarımızın huzurunu, refahını sağlamak adına bizlerle birlikte gece – gündüz demeden gayretle çalışan siz değerli kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Özverilerinizden dolayı hepinizden Allah razı olsun.

Şu anda ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir süreçteyiz. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili seçim, ülkemizin kaderini belirleyecek olan bir seçim. Bu seçim yalnızca ülkemiz için değil, tüm Dünya üzerinde yakinen takip edilen ve bütün mazlum coğrafyaların, Türk coğrafyasının ve islam coğrafyasının dualar eşliğinde takip ettiği bir süreci yaşamaktayız.

Son 16 yıl boyunca ülkemizi barış, kardeşlik, medeniyet ülkesi olarak atalarımızdan aldığımız mirası taşımaya devam ederek, aynı zamanda kalkınma hamleleri ile ülkemizin dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almasını sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında bu kutlu yürüyüşte var gücümüzle çalışacağız. Aydınlık Türkiye için, ülkemizin geleceği için dualarımızla, kucak dolusu, gönül dolusu oy desteklerimizle Türkiye’mizin aydınlık geleceğine bir imza, bir mühür vurmak için çalışacağız. Bugüne kadar bu amaç için yapmış olduğunuz tüm katkı ve destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”

Başkan Kimyeci konuşmalarının devamında son 16 yıl içerisinde tarım, sanayi, ekonomi, milli savunma, sağlık, eğitim konularında yapılan yatırımlar ve gelişmişlik düzeyinin artışında AK Parti hükümetinin çalışmaları konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantı esnasında daha önce taşeron şirket elemanı iken, 2 Nisan 2018 tarihinde sürekli işçi kadrosuna geçirilen personeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başkan Kimyeci’ye hep bir ağızdan teşekkür sloganı attılar.

Başkan Kimyeci konuşmasının sonunda Antakya Belediyesi personellerine göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Narlıca Mahallesi’nde Başkan Kimyeci’ye Sevgi Seli

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci seçim öncesi ziyaret programları kapsamında, Narlıca Mahallesi’nde mahalle meydanında, Antakya Belediyesi Mobil Sahne aracılığı ile mahalle sakinlerine seslendi. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili seçim süreci, AK Parti Hükümeti’nin 16 yıllık bir sürede ülkemize nasıl yatırım ve kalkınma hamlesi uygulayarak dünyanın en gelişmiş ülkelerden biri haline geldiği ve Hatay’a yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Kimyeci program esnasında vatandaşların talep ve şikayetlerini de dinleyerek çözüm üretilmesi konusunda ilgili başkan yardımcılarına talimat verdi.

Program süresince ve sonrasında Narlıca Mahalle sakinleri Başkan Kimyeci’ye adeta sevgi seli gösterdiler. Büyük bir coşku ile sloganlar atan, Başkan Kimyeci’nin konuşmalarını coşkuyla alkışlayarak eşlik eden Narlıca Mahalle sakinleri programın sonunda da günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi.

Ev Ziyaretleri de Sürüyor

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci programı kapsamında ev ve esnaf ziyaretlerini sürdürmeyi de ihmal etmeyerek son olarak Akasya Mahallesi 146. Sokak sakinleri ve Muzaffer Çelik ev sahipliğinde Ada Çarşısı esnafı ile bir araya geldi.

Başkan Kimyeci gerek ev ve esnaf ziyaretlerinde, gerek mahalle programlarında 24 Haziran 2018 günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili AK Parti Hükümeti’nin yapmış olduğu hizmetleri, ülkemizin aydınlık geleceğe taşınma noktasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istikrarının önemini bıkmadan, usanmadan, gece – gündüz demeden anlatmaya devam ediyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.