EĞİTİMCİ-YAZAR CİHAT ŞENER DEFNE KOLEJİ OKULLARINDA « Hatay Yeni Haber Gazetesi

30 Nisan 2024 - 12:50

EĞİTİMCİ-YAZAR CİHAT ŞENER DEFNE KOLEJİ OKULLARINDA

reklam
EĞİTİMCİ-YAZAR CİHAT ŞENER DEFNE KOLEJİ OKULLARINDA
Son Güncelleme :

05 Nisan 2018 - 9:31

176 views

EĞİTİMCİ-YAZAR CİHAT ŞENER DEFNE KOLEJİ OKULLARINDA

Eğitimci-Yazar Cihat Şener dün geleceğin üniversite adaylarını yetiştiren Defne Koleji Okulları ve bir çok okuldan dinleyici olarak katılan öğretmen ve öğrencilere yönelik “Üniversiteye Girişte Yeni Sistem” konulu seminer verdi.

Defne Koleji Okulları ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) işbirliği ile yapılan seminerde öğrencilere yeni sınav sistemi hakkında bilgi verilirken öğrencinin sınava nasıl hazırlanacağı ile ilgili stratejik öneme sahip taktikler de verildi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Soner Eskiocak’ın ardından Girne Amerikan Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Tanıtım Koordinatörü Leyla Biçer üniversiteleri hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan ŞENER sınavın emek işi olduğunu ve alın teri olmadan kazanılamayacağını zamanın etkin kullanılması gerektiğini vurguladı.

Defne Okulları Eğitim Koordinatörü Serdal KESKİN, Cihat ŞENER’e ve Leyla BİCER’e Defne Koleji Okulları olan ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Defne Koleji Okullarında bu tarz etkinliklerin devam edeceğini belirtti. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.