TÜM YEREL SEN GENEL BAŞKANI HAKAN KIRAN, BAŞKAN NEHİR’İ ZİYARET ETTİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 07:36

TÜM YEREL SEN GENEL BAŞKANI HAKAN KIRAN, BAŞKAN NEHİR’İ ZİYARET ETTİ

reklam
TÜM YEREL SEN GENEL BAŞKANI HAKAN KIRAN, BAŞKAN NEHİR’İ ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2017 - 19:35

271 views

SENDİKACILAR BAŞKAN NEHİR’İ ZİYARET ETTİ

Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran ,Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i makamında ziyaret etti. Yerel-Sen Hatay Şube Başkanı Özgür AKIN,Tüm yerelsen Samandağ Temsilcisi Önder Şimşek ve yöneticiler ziyarette hazır bulundu.

Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran :”Tüm yerel sen’in genel başkanıyım.Bir 10 gün önce burada memur arkadaşlarım ve sayın başkan bey ile yapmış olduğumuz kahvaltının akabinde tekrar başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunmak istedim. Yine memur arkadaşlarım ve belediyeyle ilgili sendika genel merkezi olarak koyabileceğimiz katkıları paylaştık. Ben tüm yerel sen merkezinin 3 aydır genel başkanlık görevini yapıyorum. An itibariyle tüm yerel sen Türkiye’de 5 büyük şehir belediyesinin yetkili sendikadır. Bunlar Hatay ,Aydın, Muğla, Tekirdağ ve İzmir büyük şehir belediyesinde yetkili sendikadır. Buna bağlı olarak ilçe belediyelerinde de yetkili sendika yaklaşık 11.000 üye sayısına ulaşmıştır. Bu hızlı ve büyük gelişme devam edecektir çünkü mücadele hattının en önünde yer alıyor almaya devam da edecektir.Tüm yerel sende geçmiş dönemden kalan bütün sendika birim ve birikimimizin tüm memurlarla ,çalışanlarla,emekçilerle yine mücadele hattı kurmak elimizden gelen bütün çabayı bütün gövdemizle bütün fiziğimizle var olduğumuz için insanlar bizim sendikamızda bulunmayı ve örgütlenmeyi tercih etmektedir.Bu da bizim gururumuzdur. Bunu da tüm Türkiye’de başarmak gibi bir amacımız vardır. Göreve geldiğimizden bu yana iki tane şube oluşturduk. Bunlardan bir tanesi İstanbul’da bir tanesi de Balıkesir’dedir. Bundan sonrada şubelerimizi tüm Türkiye’de artırmaya çalışacağız“dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.