78 MİLYON TÜRKİYE TEK YÜREK, ANTAKYA, HATAY TEK YÜREK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 17:24

78 MİLYON TÜRKİYE TEK YÜREK, ANTAKYA, HATAY TEK YÜREK

reklam
78 MİLYON TÜRKİYE TEK YÜREK, ANTAKYA, HATAY TEK YÜREK
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2016 - 13:54

189 views

DEMOKRASİ NÖBETİ TÜM TÜRKİYE’DE OLDUĞU GİBİ

ANTAKYA’DA DA DEVAM EDİYOR

 

15 Temmuz tarihinde FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile ülke genelinde başlatılan demokrasi nöbeti, Antakya’da da devam ediyor.

Tüm Antakya’lıların destek verdiği demokrasi nöbetinin 3. gününe AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti Defne İlçe Başkanı Atilla Önal, kadın kolları, gençlik kolları, parti teşkilat üyeleri, iktidar ve muhalefet partilerine mensup çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor (3)_1280x854

Antakya Belediye Başkanlığı’nın mobil sahne, çorba ve su ikramı, mehteran bölüğü dinletisi, Kuran-ı Kerim tilavetleri ile destek verdiği demokrasi nöbetlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında mitingler düzenlenerek birlik beraberlik mesajları veriliyor.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin de duygu ve düşüncelerini ifade ettiği gecede vatandaşlar Türk Bayrakları ve sloganlarla eşlik ederek desteklerini sürdürüyor.

Başkan Kimyeci demokrasi nöbetinin üçüncü gecesinde yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “ Bugün birlik günü, bugün tek olma, tek yürek olma günü. Bugün çocuklarımız için, geleceğimiz için, tek bayrak için, tek vatan için buradayız. Bu ülkü, bu bakış sonsuza dek sizlerin desteğiyle daim olsun inşallah. Ben bir kez daha bu kutlu demokrasi nöbetine verdiğiniz desteklerden dolayı hepinizi yürekten selamlıyor, teşekkürlerimi sunuyorum.”

Başkan Kimyeci’nin konuşmalarının ardından AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ve AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç’ta halka hitap ederek demokrasi nöbetine devam edeceklerini, desteklerinden dolayı başta Antakya halkı olmak üzere tüm Türk Milletine minnettar olduklarını ifade ettiler.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.