KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ PROJESİ YAZLIK SEZON İLE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:48

KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ PROJESİ YAZLIK SEZON İLE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

reklam
KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ PROJESİ  YAZLIK SEZON İLE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2019 - 10:42

464 views

KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ PROJESİ

YAZLIK SEZON İLE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

 

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kardeşinle Sevgiyle Paylaş birimi yazlık giyim ürünleri ile Odabaşı Mahallesi Ek Hizmet Binası’ndaki mağazasında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek vermeye devam ediyor.

Hayırseverler taafından yapılan giyim, oyuncak, ayakkabı, gıda ve ev eşyası yardımları Antakya Belediyesi Kardeşinle Sevgiyle Paylaş birimi aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Veren elin, alan eli görmediği, alan elin mahçubiyet hissetmediği proje kapsamında Antakya Belediyesi ekipleri gerek Odabaşı Mahallesi Ek Hizmet Binası’ndaki mağazasında, gerekse ihtiyaç sahiplerinin bizzat evlerine kadar götürmek suretiyle yardımları teslim ediyor.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Odabaşı Mahallesi Ek Hizmet Binası’ndaki proje mağazasına gelen vatandaşlar kişi başına 7 parçalık giyim yardımlarını diledikleri gibi seçerek alma imkânına sahipler. Aynı zamanda mahallelerde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine, mobil paylaşım aracı vasıtasıyla iletilen yardımlar zamanında ve güvenilir şekilde teslim ediliyor.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.